2012 Yengeç Burcu

M

Misafir

Forum Okuru
2012 Yengeç Burcu
2012 Yengeç Burcu yorumları
Yengeç Burcu 2012 yorumları



Yengeç burcundan oaln melek'lerimiz ve misafirlerimizin dikkatine! Bu sayfamızda yengeç burcu 2012 yorumlarını sunuyor ve yengeçleri yeni yılda neler bekliyormuş öğreniyoruz arkadaşlarım.

yengec-3aa.gif



2012 Yengeç Burcu

Yengec burcu yorum

Bu yıl çok güzel haberler ve kararlar alabilir işle ve gelecekle ilgili konularda hayat size güzel sürprizler yapabilir. Ocak sonu gibi bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir. Ona zaman ayırmalısınız. Karşı cinsten yeni irtibat kurduğunuz birisi varsa, yakınlaşmak için gayretin sizden gelmesi gerekiyor. Bu yıl akademik kariyer eğitim gibi fırsatları değerlendireceğiniz ve akademik olarak yükseleceğiniz bir yıl olacak. Yılın ikinci yarısı yurt dışı bir gezi düşünüyorsanız ya da kendinizle ilgili bir yenilikte bulunma arzusu içinde iseniz bu dönem bunları hayata geçirebilirsiniz. Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç. Kendinize hedefler belirleyebilir, geminizin kaptanı olarak düzgün rotada farklı ufuklara açılabilirsiniz. Ancak yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Eli açık olmanızın size maddi bir yararı olmuyor, hep zararlı çıkıyorsunuz. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız


2012 Yengeç Burcu Aşk Hayatı

Yılın ilk ayları ilişkinizde uzun soluklu ve sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moral duygunuzun ve yaşama bakış açınızın gayet hoş olacağı kuşkusuzdur.

Yılın ikinci yarısı rutin yaşamınıza renklilik getirecek enerjik, sıra dışı ve oldukça sempatik, bir insanla yakınlaşmanız olası. Eskiyi bir kenara koyabilir ve geçmişin tüm tozlarını üzerinizden silkeleyip atabilir sevgi dünyanızda huzuru yakalayabilirsiniz.


2012 Yengeç Burcu İş Hayatı

Bazılarınız bir yakınlarını yurt dışı veya şehir dışındaki işleri nedeni ile ülke veya şehir değiştirmeyi düşünebilir ancak iyi ölçüp biçin ayaklarınızın yere sağlam basacağından emin olmadan var olan düzeninizi bozmayın.

Şubat ayı gibi işinizdeki durgunluk moralinizi bozmasın. Her şey düzelecek. Yeni ve reddetmesi güç teklifler alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin. İş hayatınızda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Önemli kararlar alabilir, her şeyden yeni bir fikir çıkartabilirsiniz. Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisinizDeğişimler söz konusu. Terfiler, kazanç artması. Uzun süre iş arayan yaylar rahat bir nefes alacaklar.


2012 Yengeç Burcu Sağlık

2012 tansiyon problemi olanların özellikle dikkatli olmaları gerek. Kış aylarında açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız. Bunun dışında sevgili yengeç burcu sizi sağlıklı bir yıl siz yengeçleri bekliyor olacak. Ancak baş ve bel bölgesi ağrılarına dikkat.
 
Geri
Üst