2013 Chevrolet Sonic Otomobil Tanıtımı Özellikleri

  • Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi
T

TİTAN

Forum Okuru
2013 Chevrolet Sonic Otomobil Tanıtımı Özellikleri
2013 chevrolet sonic aveo tanıtımı
2013 chevrolet sonic
2013 chevrolet sonic resimleri




Sevgili melekler, General Motors, bu ay başlayacak olan Detroit Auto Show’da tanıtmayı planladığı yeni 2013 Chevrolet Sonic/Aveo RS modelini duyurdu. Şimdi araçla ilgili ayrıntılı bilgilere geçiyoruz...


chevrolet_sonic-29d.jpg




GM, kendi segmentinde turboşarjlı güç sunan tek araç olarak nitelendirdiği 2013 Sonic RS’in kaputunun altına koyduğu ECOTEC 1.4 litre turboşarjlı üniteden toplam 138hp güç ve 200Nm tork çıkışı elde etmiş.

Yaşanan performans artışı ile birlikte bir takım tasarım güncellemeleri de yapılmış. Bunlar, RS versiyonuna özgü yeni ön faysa ve sis farları, arka uç spoyler ve tazelenen difüzör tasarımına dahil edilen çift ekzoz çıkışı, yeni Sonic RS’i daha saldırgan bir görünüme kavuşturmuş.

Bununla birlikte, dış tasarımı benzersiz hale getiren RS logolu 17 inç şık alaşım jantlar ve dört farklı renk seçeneği “Zafer Kırmızı, Zirve Beyazı, Siber Gri metalik ve Siyah Granit Metalik” opsiyon listesine eklenmiş.

Özelleştirmeler kabinde de devam ediyor.

Yeni alüminyum spor pedallar ve spor koltuklar ile hareketlendirilen iç mekân, biraz kalınlaştırılmış ve alt kısmı düzlenmiş RS logolu spor direksiyon simidi ile ön plana çıkıyor.

Son olarak, 2013 Chevrolet Sonic RS isminden de anlaşılacağı üzere 2012 yılının sonunda Amerika pazarına sunulacak. Avrupa versiyonu (Aveo) hakkında güncel bir açıklama henüz yapılmadı.
 
Geri
Üst