2013 Çin Takvimi İle İlgili Bilgiler

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Çin Takvimi İle İlgili Bilgiler
Bu konu; 2013 çin takvimi hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, internette dolanan ve hemen her gebenin mutlaka denediği , doğacak bebeğin kız mı erkek mi olacağının belirlendiği, Çin' de yaklaşık 700 yıl önce hazırlanmış olan tabloya Çin takvimi denir. Hemen herkes dener ama bazen tutar bazen tutmaz. Yine de hiçbir gebe inanmasa da denemeden durmaz. Sağlıklı olmasını öncelikle dilediğimiz bebeğimizin cinsiyetini de elbette merak ederiz. Peki bu Çİn takvimi nasıl çıkmış, nasıl hesaplanır, biz de onu merak ettik ve araştırdık. İşte edindiğimiz bilgiler...



cin-takvimi-16.jpg



Çin’de yaklaşık 700 yıl önce ortaya çıkan Çin takvimi, günümüzde çok ilgi gören bir cinsiyet belirleme takvimi olarak adlandırılır. Birçok annenin doğmuş olan çocukları için takvimdeki tarihleri karşılaştırdıklarında şaşırtıcı bir biçimde doğru tahmin ettiğini söylüyorlar.

Hal böyle olunca Çin takvimine olan ilgi hiç bitmiyor. Çin takvimi 2013'de yine bu yıl hamile kalmayı hedefleyen bayanlara bir yol gösterici olacağa benziyor.
Yüzde 98 doğruluk payı olduğuna inanılan Çin takvimi için yapmanız gereken çok basit. çin takvimi 2013'ü uygulayabilmek için, annenin hamile kaldığı yaşı ile hamile kaldığı ayı tespit edip oluşturulan bir tablodan karşılaştırma yapılıyor. Her ayın bir cinsiyeti temsil ettiği çin takvimi 2013 bu yılda çok hit alacağa benziyor.
çin takvimi 2013'ü incelerken dikkat etmeniz gereken bir konuda, adet tarihini değil, ilişkiye girdiğiniz ayı hesaplayıp tabloya bakmanız. Bir başka kıstası da doğum gününüzü ay bazında değil yıl bazında hesaplıyor. Yani siz örneğin 28 yaşına girip 29 undan gün aldıysanız Çin takvimi sizi 29 gibi hesaplıyor.
çin takvimi 2013'e umut bağlayıp, tamamen ona göre hareket etmek olmaz. Bunu deneme amaçlı yaparak, dilediğinizin olmasını isteyebilirsiniz. Ama unutulmalı ki bu ve bunun gibi cinsiyet belirleme çalışmaları sadece bir denemeden farklı bir şey değil. Umudunuzu tamamen bun bağlayıp sonucu beklemeniz yanlış olur.
 
Geri
Üst