2013 Kurban Bayramında Hava Nasıl Olacak?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2013 Kurban Bayramında Hava Nasıl Olacak?
bayramda hava nasıl olacak, 2013 kurban bayramı, kurban bayramında hava nasıl olacak

2013 Kurban bayramına az bir zaman kala birçok kişi tatil planları yapmaya başladı bile. Kimisi aile ve akrabalarının yanında farklı şehirler de, kimiside tatil bölgelerinde geçirmeyi planlarken en merak ettikleri durum olan"2013 kurban bayramında hava nasıl olacak" sorusuna yanıt olarak sizlere meteoroloji uzmanlarının yapmış olduğu açıklamaları paylaşıyoruz.

hava durumu.gif

Kurban Bayramı'nda hava durumunun nasıl olacağı belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kurban Bayramı'nda Hava durumunun nasıl olacağını açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son Hava durumu tahminlerine göre, çarşamba günü ülkemizi etkisi atlına alan soğuk ve yağışlı hava pazar gününe kadar sürecek.

HAFTA SONU YOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT

Yağışlı havanın özellikle Karadeniz Bölgesi’nde etkili olması bekleniyor. Yağışla birlikte cumartesi ve Pazar günü Karadeniz Bölgesi’nde sıcaklık hissedilir derecede azalacak. Sıcaklığın azalmasıyla yüksek kesimlerde kar yağışının görülmesi tahmin ediliyor.

BAYRAM SÜRESİNCE HAVA AÇIK OLACAK

Arife günü Doğu Karadeniz’in doğu kesimleri dışında tüm yurtta havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

Sıcaklığın ise mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA TAHMİN RAPORU İÇİN TIKLAYIN

Salı günü yani Kurban Bayramı ’nın 1’inci günü hava, tahminlere göre; yurt genelinde az bulutlu ve açık olacak. Doğu Anadolu Bölgesi’nin doğusu ile Doğu Karadeniz Bölgesi’nin doğu bölgesinde zaman zaman bulutlanmalar görülecek.

Sıcaklığın ise mevsim normallerinde olması bekleniyor.

Bayramın 2’inci ve 3’üncü günü ise, yurt genelinde havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor.
 
Geri
Üst