2013 Sonbahar Sezonunun Olmazsa Olmazları

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Sonbahar Sezonunun Olmazsa Olmazları
2013 sonbahar modası, 2013 sonbahar trendleri, sonbahar trendleri 2013



Sevgili melekler, sıcacık bir yaz mevsimini daha arkamızda bıraktık ve sonbahara merhaba dedik. Bu yazın olmazsa olmazları rahat sandaletler, uzun elbise ve eteklerimizi kaldırıyoruz ve sonbaharın olmazsa olmaz trendlerine şöyle bir göz atıyoruz...


2013-sonbahar.jpg



Sweatshirtler

Bu trend bu kış sokakları ele geçirecek gibi duruyor. Sportif şıklığın oldukça revaçta olduğu günlerde bu sweatshirtlere gardırobunuzda bol bol yer ayırmanız gerekecek.

Mavi Şeyler

Sonbaharın vazgeçemeyeceğimiz tonlarından biri de kobalt mavisi olacak! Modayı takip edenlerdenseniz; gardırobunuzda mutlaka mavi bir şeyler bulundurmaya dikkat edin.

Asi Parçalar

Bu motosiklet sürücüsü ceketleri gönlümüze her defasında taht kuruyor! Kısa, uzun, deri, nubuk vs. gibi bir sürü çeşitliliği olması onlardan vazgeçmememiz için büyük etken! Sokaklarda bolca görmeye alışacağımız bu ceketlerden sizler de mutlaka edinmelisiniz.

Beyaz topuklular

Bu trend siyah bot ve çizmelerinizden vazgeçmenizi gerektirebilir. Beyaz topuklular bu sonbaharın yükselen trendlerinden. Sizler de hiç vakit kaybetmeden edinin.

Hayvan Desenleri

Leopar ve yılan derisi baskı ve desenleri bu sezon sokaklarda bol bol göreceğimiz şeylerin başında geliyor! Çoğu kadının vazgeçilmezi olan bu desenler sonbaharda da gardırobumuzda yer almaya hak kazanıyor.

Şeffaflık

Transparan detaylar bir süredir göze çarpan trendlerden. Düpedüz çıplaklığı değil de, daha modern bir duruşu sunuyor bu modeller bizlere. Sizler de onları sonbaharda mutlaka sahip olunacaklar listenize eklemelisiniz.
 
Geri
Üst