2013 Yazının Trendi Erkeksi Saçlar!

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yazının Trendi Erkeksi Saçlar!
Bu sayfa; 2013 Yazının Trendi Erkeksi Saçlar konusu hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, saç stilistlerinin defilelerde tasarladığı saçlardan anlaşıldığı kadarıyla 2013 yazının saç trendi erkeksi saçlar olacak. Eğer uzun saçlarınızdan sıkıldıysanız ve nasıl kestireceğiniz konusunda tereddütteyseniz, size kısacık erkeksi saç stillerini önerebiliriz.


erkeksi_saclar-274.jpg




Modada da hayatta olduğu gibi iki karşıt unsur bir araya geldiğinde en ilginç eserler ortaya çıkar. İşte fikirlerin çarpıştığı noktada da Essential Looks 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nun en kışkırtıcı trendleri ilgi çekiyor.

Erkeksi tarzın kadınsı unsurlarla birleştiği Glam Chic trendi, bizi modern ve lüks çağrışımlarla karşılıyor. Trende esin kaynağı olan moda akımında Yves Saint Laurent'in ikon halini almış smokin ceketi, kısaltılmış biçimiyle yeniden yorumlanıyor. Dökümlü kesim pantolon ceket takım, tamamen ince bir zevki yansıtıyor.


erkeksi_saclar2-68.jpg



Seksi kombinezonlar, gecelikler, straplez sutyenler ve tüm malzemelerde satenler, organzeler ve ipekler kullanılıyor. Tüm bunlarda ten rengi, kirli beyaz ve şeftali pembeler, gece yarısı siyahının görkemli zemininde muhteşem bir karşıtlık yaratıyor.
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst