2014 Ağustos Ayı Aslan Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı Aslan Burcu Yorumu
2014 ağustos aslan burcu, aslan burcu ağustos ayı yorumu, aslan burcu aylık burç yorumu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Aslan Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


aslan.jpeg



Aslan Burcu Ağustos Ayı Aşk Yorumu
13 Ağustos'tan sonra oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Zihinsel ve bedensel aktiviteleriniz çok yüksek. Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Konuşma dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Gizli düşüncelerin de ortaya çıkabileceğini düşünerek, bu dönmede sıra dışı ilişkiler konusunda dikkatli olmalısınız. 3 Ağustostan sonra sosyal yaşantınızda estetik ve güzellik önem kazanacak. Uzun süredir beklediğiniz kişi, bu dönmede karşınıza çıkacaktır. Aile ve yuva gezegeniniz Plüton'un hala devam eden geri hareketi, aile çevrenizde köklü problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi, belki de, çözümlenmesi gereken olaylara yeniden ayna tutacak. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin yaşantınıza saygı göstermelerini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmak zorunda kalmak sizi biraz sıkabilir. Sizin onlardan beklediğiniz anlayış daha sonra iş çevrenizde sizin takdir nedeniniz olacak. Kendi mutluluğunuzu arka plana atmak yerine, içinizdeki çocukla barışık olmaktan vazgeçmeyin. Bu ay yaşamanızı gözden geçireceksiniz. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız.

Aslan Burcu Ağustos Ayı İş Yorumu
Bu ay iş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. Kariyeriniz özellikle ayın ikinci yarısında güçlenecek. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. . Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu ay dış görünüşünüze daha fazla önem vereceğiniz için, kazançlarınızı arttırma konusunda görüntünüz size yardımcı olacaktır.

Aslan Burcu Ağustos Ayı Sağlık Yorumu
Sağlık durumunuz ayın büyük bir bölümünde iyi olacak. Ayın 13'ünden sonra sağlık durumunuz biraz hassaslaşacak. Gergin olduğunuz anlarda, hızla size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Kalbinizi kontrolden geçirmelisiniz. Dolaşım sisteminizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve ağız sağlığınız daha çok önemsemelisiniz. Satürn, sizden kemiklerinizi güçlü tutmanızı istemektedir. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.
 
Geri
Üst