2014 Düfa Boya Trendleri

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Düfa Boya Trendleri
düfa 2014, 2014 düfa boya renkleri, düfa boya 2014 renkleri



Sevgili melekler, dekorasyon trendleri her yıl değişiyor. Bu yıl da dekorasyonda hareketli, renkli ve zaman zaman nostaljik uygulamalar göreceğiz. Sürekli eşyalarını değiştiremeyen, bütçe olarak buna imkan bulamayanlar için en kolay yenilik yolu olan duvar renklerinin değiştirilmesi artık Düfa Boya ile çok kolay. Yeni boya trendlerini kolaylıkla takip edip uygulayabileceğimiz 2014 Düfa renkleri ve dekorasyon hakkında sizleri bilgilendiriyoruz...



düfa-2014.jpg



Bu yıl yoğun desenli, çizgili duvarlar mekanlarınızın ana hatlarını oluştururken, büyük ve orantısız objeler, çiçekli yastıklar, renkli aksesuarlar ince detaylar olarak göze çarpıyor.

Bir dönemin modası olan ve rağbet gören iki renkli duvarlar yeniden hayatımıza giriyor. Düfa kartelasından seçeceğiniz renklerle kombinasyon yaparak evlerinize hareket katabilirsiniz. Yılın renkleri olan mürdüm ve yeşilin tüm tonlarını da Düfa mix renk sisteminde bulmak mümkün. Yine yılın rengi gri tonlarını duvarlarınıza taşımak isterseniz kullanacağınız çizgili perdeler veya çiçekli yastıklarla odalarınızda şık bir görüntü yaratabilirsiniz.

Üstelik kış günü çevre dostu ve kokusuz olan Düfa Ultra Silikonlu İpek Mat ürünü ile uygulamanızı yaptığınız mekanlarda havalandırmaya gerek kalmadan yaşamaya başlayabilirsiniz. Küfe ve mantara karşı yüksek dirençli ürünler sunan Düfa Boya’nın tüm ürünleri tam silinebilir özelliğiyle de tercih sebebiniz olacaktır.
 
Geri
Üst