2014 En Beğenilen Düğün Müzikleri Listesi

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 En Beğenilen Düğün Müzikleri Listesi
düğün müzikleri, en güzel düğün müzikleri, en sevilen düğün müzikleri 2014


Sevgili melekler, büyük bir özenle hazırlandığınız düğün gecenizde gecenin havasına etki, edecek olan en önemli unsurlardan biri salona giriş ve ilk dans müziğiniz olacaktır. Bu özel gecede çalınmak üzere en beğenilen düğün müziklerini sizler için bir araya getirdik..


dugun-muzikleri.jpg



Song For You
Bir çok kişi tarafından seslendirilen ‘Song for you’, ilk kez 1971 yılında Leon Rusell tarafından bestelenip seslendirilmişti. Joe Cocker, Aretha Franklin, Ray Charles, Whitney Houston, Simply Red ve daha kimler kimler kendilerine has yorumlarıyla bu ‘duygu yüklü’ şarkıyı yorumladı.Birde bu şarkıyı Micheal Buble’den dinlemenizi öneririz

Endless Love
Yine Song For You kadar güzel şarkı da Endless Love. Diana Ross ve Lionel Richie düetiyle karşımızda. Lionel Richie’nin bu unutulmaz şarkısı, tüm hayatınız boyunca sizin için de ayrı bir anlama sahip olabilir.

You’re so beautiful
Yine romantik bir dans müziği..Bu özel gecede sevdiğinizle büyülü geceyi hissetmek için Joe Cocker’dan You’re so beautiful’u dinlemelisiniz..

My All
Oldukça klasik olacak ama düğünlerde en çok tercih edilen şarkısı Mareah Carey’den My All’ı tercih edebilirsiniz..

Can’t Help Falling in Love
Yine düğünde olması gereken şarkılardan biride efsanevi yıldız Elvis Presley’den Can’t help falling in love..Duygusallalığı zirvede yaşamak istiyorsanız bu şarkı tam size göre..

Nothing Gonna Change my Love For You
Yılların eskitemediği şarkılardan biride GLENN MEDEIROS’dan Nothing gonna change my love for you..Düğün gününde çok özel hissedeceğiniz bir şarkı olduğunu garanti edebiliriz..

I Will Survive
Hızlanmaya ne dersiniz…Gloria Gaynor’un I Will Survive tam size göre…Çoşmak için I Will Survive tercih edeblirsiniz..

You’re the First, the Last, My Everything
Eğlenceli ama çok da hareketli olmayan Barry White’ın You’re the First, the Last, My Everything düğününüzde çalması gereken şarkılardan biri..
 
Geri
Üst