2014 Facebook Kurban Bayramı Mesajları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2014 Facebook Kurban Bayramı Mesajları
kurban bayramı sözleri, kurban bayramı kutlama sözleri, 2014 kurban bayramı sözleri

2014 Kurban bayramı için en güzel ve anlamlı kutlama mesajları arayanlar için sosyal paylaşım ağı facebook da en çok beğenilen ve paylaşılan kurban bayramı sözlerini sizler için paylaşıyor, herkese iyi bayramlar diliyoruz.

kurban bayrami.jpg

Her Zaman Bir Öncekinden Daha Güzel Ve Mutlu Bir Kurban Bayramı Diliyoruz. Büyüklerimizin Ellerinden Küçüklerimizin Gözlerinden Öpüyoruz herkese iyi bayramlar..

Bu Mübarek Kurban Bayramını Sevdiklerinizle Beraber Sağlık Ve Huzur içinde Geçirmenizi Dileriz. Bayram Tüm insanlığa Hayırlı Olsun!

Bir Avuç Dua, Bir Kucak Sevgi, Sıcak Bir Mesaj Kapatır Mesafeleri, Birleştirir Gönülleri, Bir Sıcak Gülümseme, Bir Ufak Hediye Daha Da Yaklaştırır Bizi Birbirimize...Hayırlı Bayramlar

Her İlkbaharda Gelinciklerin En Güzel Başlangıçları Müjdelemesi Gibi, Bu Bayramın Da Sana Ve Ailene Mutluluk Ve Neşe Getirmesini Diliyorum...Mutlu Bayramlar!

Kardeşliğin Doğduğu, Sevgilerin Birleştiği, Belki Durgun, Belki Yorgun, Yine de Mutlu, Yine De Umutlu, Yine De Sevgi Dolu Nice Bayramlara

Tüm Arkadaşların Kurban Bayramını En içten Dileklerimle Kutlar, Sağlık, Başarı Ve Mutluluklar Dilerim. Her Şey Gönlünüzce Olsun!

Birlik Ve Beraberliğimizi, Kardeşlik Ve Dostluğumuzu En Sıcak Şekilde Hissedeceğimiz Mübarek Kurban Bayramınızı Tebrik Eder, Mutluluklar Dilerim.

Her Şeye Kadir Olan Yüce Allah, Bizleri, Doğru Yoldan Ve Sevdiklerimizden Ayırmasın! Hayırlı Ve Bereketli Kurban Bayramları Dileğiyle.

Kâinatın Yaratıcısı Ve Âlemlerin Rabbi Yüce Allah'a Sonsuz Şükürler Olsun! Kurban Bayramı Bereketiyle, Bolluğuyla Gelsin, Tüm insanlık İçin Hayırlara Vesile Olsun.

Sema Kapılarının Açık Olduğu Bugünde Heybenizde Tohum Tohum Dua Menekşeleri Saçmanız Temennisiyle Hayırlı Bayramlar.

Benim Ömrümde Irmaklar Vardır Sularında Hayallerimi Yüzdürdüğüm, Benim Ömrümde Sevdiklerim Vardır Bayramlar Ayrı Geçince Üzüldüğüm. Bayramınız Mübarek Olsun!

Bugün Ellerinizi Her Zamankinden Daha Çok Açın. Avucunuza Melekler Gül Koysun, Yüreğiniz Coşsun. Kurban Bayramınız Hayırlara Vesile Olsun

Bin Damla Serilsin Yüreğine, Bin Mutluluk Dolsun Gönlüne, Bütün Hayallerin Gerçek Olsun, Duaların Kabul Olsun Bu Bayramda... Kurban Bayramın Mübarek Olsun!

Her Şeye Kadir Olan Yüce Allah, Bizleri, Doğru Yoldan Ve Sevdiklerimizden Ayırmasın! Hayırlı Ve Bereketli Kurban Bayramları Dileğiyle

Mübarek Kurban Bayramınızı Tebrik Eder Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. Bu Hayırlı Günde Dualarınız Kabul Olsun. Dualarınızı Eksik Etmeyin...

Bu Değerli Kurban Bayramında, Kâinatın Yaratıcısı Ve Âlemlerin Rabbi Bağışlayıcı Ve Acıyıcı Yüce Allah Tüm Dualarınızı Kabul Etsin.
 
Geri
Üst