2014 İstikbal Mobilya Safran Yatak Odası

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2014 İstikbal Mobilya Safran Yatak Odası
2014 istikbal yatak odaları, 2014 istikbal mobilya yatak odası, 2014 istikbal yatak odası takımları

2014 istikbal mobilyanın yatak odası takımı modellerin de yerini alan safran yatak odası ile size özel bir yaşam alanı olan yatak odanız da modern ve modüler mobilyanın en güzel örneklerini yansıtacaksınız. Kaliteli bir uykuyu konforlu bir ortam da size sunan safran yatak odası ürün bilgileri ve görselleri ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz. Mağaza öncesi ürün hakkın da ön fikir edinmek isteyenler için gereken bilgiler sizlerle;

istikbal 2014 yatak odası.jpg
istikbal mobilya safran yatak odası.jpg
istikbal mobilya yatak odası.jpg
istikbal modern yatak odası.jpg
istikbal safran yatak odası.jpg
istikbal yatak odaları.jpg
istikbal yatak odası.jpg
istikbal yeni yatak odası.jpg
safran yatak odası takımı fiyatı.jpg
safran yatak odası takımı.jpg
safran yatak odası.jpg


Ahşap ve açık renklerin uyumlu birlikteliği Safran yatak odasıyla dört bir yanınızı sarıyor.Geniş ve metal şeritlerle şıklığı tamamlanmış gardırobun içinde hayatınızı kolaylaştıracak ayrıntılar gizli. Şık tuvalet masası, kullanışlı şifoniyerleri ve deri pufuyla Safran yatak odası her gününüze mutluluk katacak.
Genel Bilgiler

Safran Yatak Odası Takımı, özellikle parlak gövde rengi ve kapaklarda kullanılan krem ve cappuccino renkleri ile oldukça şık bir tasarıma sahiptir

Safran Yatak Odası, 1 adet gardırop ( 5 kapılı veya sürgülü gardırop), 1 adet karyola veya başlık, 1 adet tuvalet masası, 1 adet tuvalet aynası, 2 adet komodin ve 1 adet puftan oluşmaktadır. Ayrıca şifonyer opsiyonel olarak tercih edilebilmektedir.

Safran 5 Kapılı Gardırop iç dizaynında; sağ ve sol kapak iç kısmında iki adet uzun raf ve askı aparatı, orta kapak iç kısmında ise kazak vb. gibi giysilerin konulabileceği dört adet kısa raf ve askı aparatı bulunmaktadır.

Safran Sürgü Kapılı Gardırop iç dizaynında; sol kapak iç kısmında iki adet uzun raf ve askı aparatı, sağ kapak iç kısmında ise kazak vb. gibi giysilerin konulabileceği üç adet kısa raf, bir adet uzun raf ve askı aparatı bulunmaktadır.
 
Geri
Üst