2014 Rustik Perde Modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2014 Rustik Perde Modelleri
2014 Perde Modelleri
Rustik Perde Modelleri 2014
En Yeni Rustik Perde Modelleri


Perdeler odalarımızın vazgeçilmez dekorasyon unsurları arasında yer almaktadır. Herkesin kişisel zevkine göre seçim yaptığı perdeler odalarımızda bizlerin tercihlerini yansıtan öğeler olarak yer almaktadır. Kimileri spor tarz perdelerden hoşlanırken kimileri son derece modern tarz perde seçimleri ile odalarını süslemektedir. Bazı bayanlar ise klasik ve ağır tarz dekorasyon tarzını benimsemektedirler.

Özellikle bu kişilerin seçimleri arasında yer alan rustik perde modelleri salonlarda çok hoş ortamlar yaratabilmenize yardımcı olmaktadır. Kimi zaman bir saray havasına bürünen salonlarınızın mucidi olan rustik perde seçimlerinizi yaparken 2014 rustik perde modelleri incelemelerinde bulunarak gerçekleştirebilirsiniz. Koltuk modellerinize uyacağını düşündüğünüz renk ve modelde seçimlerde bulunarak odalarınızda farklı bir ahenk yaratabilirsiniz.

176.jpg
kr1b.jpg
rustik1.jpg
rustik7.jpg
Rustik perdeler odalarınızda metal, ahşap ya da korniş uygulamaları şeklinde odalarınızdaki yerlerini almaktadır. Sarı pirinç, krom, bronz seçimlerinizle metal; ceviz, meşe, kayın, maun seçimlerinizle ahşap uygulamaları odalarınıza uygulatabilirsiniz. Odalarınıza uygun düşeceğini düşündüğünüz renk seçimleriniz önem arz eden seçimleriniz arasında yer almaktadır. Siz de rustik perde seçimlerinde bulunmak istiyorsanız dilerseniz ipli modelli rustik perde seçimlerinde bulunabilme fırsatını da değerlendirebilirsiniz.
 
Geri
Üst