2014 Yazında Hangi Saçlar Moda Olacak?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yazında Hangi Saçlar Moda Olacak?
2014 yaz saç modası, yaz 2014 saç modası, 2014 yazı saç trendleri

Sevgili melekler, 2014 yazında hangi saçlar trendi, saç modası ne durumda olacak merak edenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Yapılan 2014 yaz defilelerinde kuaför artistlerinin uyguladığı saçlara dikkat edildiğinde 2014 yaz saç modası hakkında da bilgi sahibi olabiliyoruz. Buna göre saçlar bu yaz dalgalı, düz, örgülü ve dağınık her formda kullanılabilecek. İşte 2014 trend saç modelleri...



2014-yaz-saçı.jpg




İri dalgalı saçlar: İsterseniz bigudi ile isterseniz kalın maşa ile saçlarınıza dalgalı bir görünüm verebilirsiniz. Dalgaların iri ve hafif dağınık olması size romantik bir hava katacak.

At kuyruğu: En kolay ve çok kullanılan saç modelleri arasında 2014 yazı da yerini alıyor. İsterseniz enseden toplayarak gündüz kullanın, isterseniz de sıkıca ve özenle arkaya tarayarak gece bir davete katılın.

Islak görünümlü saçlar: Boyu ve cinsi fark etmeksizin her saça kolaylıkla uygulanabiliyor. Ünlü isimlerin de tercih ettiği bu model, kadınlara ayrı bir güzellik kazandırıyor.

Aksesuar kullanılan saçlar: Geçen yaz olduğu gibi bu sezon da saç aksesuarları oldukça moda. Özellikle çiçekli olan saç bantlarını kullanarak yazın oldukça sevimli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Örgülü saçlar: Yapımı oldukça kolay bu saç modellerini sokak modasından davetlere kadar her yerde kullanabilirsiniz.

Doğal görünen kabarık saçlar: Duştan sonra uygulayacağınız krem ya da köpükle kabarttığınız doğal görünümlü saçlar bu yaz çok moda. Üstelik çok da vaktinizi almadan bu trendi yakalamış olacaksınız.
 
Geri
Üst