2014 Yılbaşı Makyajı Nasıl Yapılmalı?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2014 Yılbaşı Makyajı Nasıl Yapılmalı?
gece makyajı nasıl yapılır, makyaj resimleri yılbaşı makyajı

2013 Yılının son zamanlarını yaşadığımız şu günler de 2014 yeniyıl hazırlıklıkları ve planları birçok kişide başladı bile...

Yeniyılı özel bir mekanda kutlamayı düşünün bayanlar için makyaj tavsiyeleri ile sizlerleyiz. Öncelikle yılbaşına özel giyeceğiniz kıyafeti belirledikten sonra makyaj renklerini de ona göre belirlemelisiniz. Gecenin özel oluşundan dolayı yapacağınız makyaj da diğer günlere göre çok daha özel ve çarpıcı olmalıdır. Daha belirgin renkler ve koyu tonlar geceye en uygun gidecek makyaj renkleri olacaktır.

Eğer yüzünüz de herhangi bir leke ve sivilce gibi olumsuz etkenler varsa mükemmel bir kapatıcı sayesinde cildinizi pürüzsüz gösterebilirsiniz. Makyajın temel taşlarından biri öncelikle cilt kusurlarını kusursuz bir şekil de kapatmaktan geçer.

Geceye en uygun gidecek makyaj özellikle göz makyajı ve çarpıcı dudaklardır. Göz içine çekeceğiniz siyah yada koyu renk kalemler ve alt tarafına yapacağınız gölgelendirme sayesinde gözleriniz ön planda olacaktır.

Göz çevresine aydınlık bir ifade kazandırmak için ışıltılı göz farıyla (açık tenliler gümüş; esmer ve kumrallarsa altın tonları deneyebilir) göz pınarlarına minik bir dokunuş yapın.
Maskarayı, fırçayı dikey tutarak kirpiklerinizin ucuna doğru dik olarak uygulayın. Böylece onları daha uzun göstermiş olacaksınız. Kuruduktan sonra üst kirpiklerinizi kirpik kıvırma aletiyle kıvırın.

Ruj rengine gelince eğer illaki geceye uygun olsun diyorsanız kırmızı tonları kullanabilirsiniz. Farketmez diyenler içinde kıyafetinize, saç ve cilt renginize en uygun ton ile göz alıcı çarpıcı dudaklara sahip olabilirsiniz.

makyaj.jpg



DİĞER YILBAŞI VE ÖZEL GECE MAKYAJLARI RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!
 
Geri
Üst