2014 Yılı Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumu
haziran akrep burcu yorumu, aylık burç yorumları, 2014 haziran akrep burcu



Akrep burcu sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için haziran ayı öngörülerini Astroloji Danışmanı İrem Su'dan alıyoruz...



akrep-burcu.jpg



Haziran 2014 Akrep Burcu Aşk ve İlişkiler

2-8 Haziran haftası: 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum. Partnerinizle romantik bir gece için emrinize amade enerjiniz var. Birbirinizle güzelce anlaşabilirsiniz. Ayrıca dışarıda bir yemek yiyebilir, sinemaya gidebilirsiniz. Evde de hoş bir ortam yaratabilirsiniz. Sevgiliniz veya eşiniz size karşı daha ilgili davranır. Yeni tanışanlar için de haftanın hoş bir günü olarak dikkat çekiyor. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Güvenli değil mi diye bir düşünmemiz gerekiyor.

9-15 Haziran haftası: Tüm burçlar için önemli bir haftaya adım atıyoruz. Burada önemli olan, yapıcı ve sahiplenici şekilde hareket edilmesidir. Temeli sağlam olan beraberliklerin güçlenmesi mümkünken, anlaşmazlık yaşayan çiftlerin aralarındaki gerilim artabilir. Yanlış ve doğru olanların kefede tartıma zamanıdır. Kişisel farklılıkları, bir bütünün yarısıyız şeklinde ele alabilirseniz, almaya gönüllüyseniz, problemleri düzeltilmesi gereken unsurlar olarak görebilirseniz bu haftayı güçlenmiş bir şekilde bitirirsiniz. Karşılıklı inatlaşmalar, sürekli bir şeyleri kurcalanması stres yaratıcıdır ve bir işe de yaramaz.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihindeki görünüm, ilişkimizde huzur ve güvenin yükselmesini ve aramızdaki sorunları ılımlı bir şekilde ele almamızı sağlayacaktır. 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Birbirimizin görüşlerine saygı duymamız ve ailevi değerlerine, aradaki farklılıklara ılımlı bir şekilde yaşlaşmamız gerekecek. Daha çok bağlanacağız, sevdiklerimizi koruyacağız. Onların yanında olmak isteyeceğiz.

23-29 Haziran haftası: Bu haftanın en etkin tarihi 29 Haziran. Bir yanıyla bizi rahatlatan, olumlu yönde güven duymamızı sağlayan gelişmeler, diğer taraftan ilişkimizde hala yerli yerine oturmayan iletişim sorunları yine kendini hatırlatacak. Kafamız karışacak. Gönlümüz sürdürmekten yana ancak bu dengesiz ilişkinin canımızı bir hayli sıktığı da aşikar.

iremSU – Astroloji Danışmanı


Haziran Ayı Akrep Burcu İş ve Kariyeri

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihi bu haftanın iş konularında etkili tarihidir. Hem mali konuları hem de ortaklıkları birebir ilgilendiren meseleler üzerinde durabilirsiniz. İş sözleşmenize uymayan işlerde bulunmanız istendiğinde buna karşı çıkabilirsiniz. Serbest çalışanlar için bu hafta mali konular önem taşıyor. Baskı altında kalmak size göre değil. İş ortamındaki zorluklar, sağlığınız tümüyle kıymetli sizin için. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Güvenli ve garantili olmayan bir yerde çalışmak istemezsiniz. İş anlamında çok olumlu bir hafta diyemeyiz. Sanat, sağlık, mistik alanda çalışanlar için 6 Haziran tarihi aktif ve başarılı geçebilir. Ameliyat olacaksanız, hastane, ödeme koşulları ve doktorunuzu iyi seçiniz. Özel sağlık sigortanızın ödemelerini ihmal etmeyiniz. Muayenelerinizi geciktirmeyiniz.

9-15 Haziran haftası: Bu hafta iş ortaklığı ve sözleşmeli çalışanlar açısından dikkate değerdir. Bir süre önce işe başladıysanız ve başarılı bir grafik çizdiyseniz işverenleriniz sizinle çalışma koşulları ve para konusunda görüşebilirler. Eğer problemli bir işiniz varsa veya başka bir planınız varsa, işiniz sizi tatmin etmiyorsa ayrılmaya kalkışabilirsiniz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Eğitim ve yeni projeler, işler hakkında çok iyi düşünelim. 13 Haziran tarihi bu anlamdaki gelişmeleri işaret ettiğinden dikkatli olmamız gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: Kariyer hayatımızı ilgilendiren her konuda bilgi ve tecrübelerimiz önem taşıyacak. Eğer bir alanda deneyimimiz yoksa, yetersiz bir donanıma sahipsek, okuyacağız, araştıracağız ve kendimizi geliştireceğiz. Güven içinde yaşamak adına ve yarınlarımız için daha dikkatli seçimlerde bulunacağız. Yüksekokul ve işe girme sınavları bu dönemde önem taşıyacak.

23-29 Haziran haftası: Görüş yapımıza uymayan insanlarla aramızda uyum sorunu yaşanabilir. Bu haftanın en önemli tarihi 25 Haziran. Hem birileriyle uzlaşmakta güçlük çekebiliriz hem de baskı altında kaldığımızda ani kararlar verebiliriz. Aklımız başımızda olmalı. Yüksekokul veya işle ilgili seçeneklerin çok dikkatli şekilde yapılması lazım. Çünkü bir yandan okuyup bir yandan çalışabiliriz. Şu andaki mevcut işimizi sonlandırmayı düşünebiliriz.

iremSU – Astroloji Danışmanı


2014 Haziran Akrep Burcu Para Durumu

2-8 Haziran haftası: Mali anlamda çok da olumlu veya aktif bir hafta değil. Ortaklaşa yapılan işlere dikkat edelim. Bir de günü gecikmiş borçlarımızı ödeyelim. Sağlığımızla ilgili laboratuvar tetkikleri için bir miktar para ayırabiliriz. Aybaşı olması sebebiyle diğer burçlar gibi ödemelerimizi yapabiliriz.

9-15 Haziran haftası: Bu haftanın en etkili görünümleri 9 ve 13 Haziran tarihlerinde oluşacak. Mali konularda özellikle Yay burcundaki Dolunay önem arz ediyor. Kişisel veya ortaklaşa kazançlar anlamında finansal durumumuza gerçekçi bir şekilde incelememiz lazım. Ne gibi zorlanmalar yaşanır, bunları 13 Haziran tarihinden önce bütçemizi, mali konuları, ortaklıkları, alacak ve borçlarımızı tetkik ederek tespit edebiliriz. Parayı hayatın merkezine koyan veya tam tersine sürekli harcayan hiç düşünmeyen biriysek, tabii ki bu Dolunay bizi sıkıntının işaretçisi olabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Başvurularımız beklemeye alınabilir, geçmiş borçların ödenmesi gerekebilir. Bir yavaşlama meydana gelir. Hesap hataları yapmamak için dikkatli olmakta yarar vardır. Aldığımız bir kredi, geri hareket sonrası ödemelerde zorlayabilir. Ticari anlaşmalarda dikkatli olmalı, yarar-zarar hesabı mutlaka iyi hesaplanmalı hatta beklemede kalınmalıdır.

23-29 Haziran haftası: Mali konularda dikkatli olmamız gereken bir haftaya adım atıyoruz. Gayet akıllıca hareket edelim. Ortaklaşa kazançlarımızı bir daha gözden geçirelim. Banka ödemeleri, iletişimle ilgili harcamalar, ödenecekler, kredi kartı kullanımlarında çok dikkatli olalım. Çünkü mevcut işimizle ilgili bir sorun yaşarsak ve bu beklemediğimiz bir durum yüzünden olursa, zor durumda kalmayalım.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst