2014 Yılı Haziran Ayı Kova Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Haziran Ayı Kova Burcu Yorumu
haziran ayı kova burcu, 2014 kova burcu haziran yorumu, aylık burç yorumları


Kova burcu sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, haziran ayında sizi neler bekliyor, bu ay sizin için nasıl geçecek öngörüleri öğrenmek istiyorsanız, astrologların hazırladığı haziran ayı kova burcu yorumlarını alıyoruz...


kova-burcu.jpg



Haziran 2014 Kova Burcu Aşk ve İlişkiler

2-8 Haziran haftası: Haftanın en olumlu günü 6 Haziran. Hem iletişim açısında hem de heyecan verici, değişik ve sıra dışı paylaşımlar anlamında güzel bir gün ve geceyi işaret ediyor. Biriyle tanışma olasılığımızın, hızlı gelişmelerin, aktivitenin ve sohbetlerin bir hayli etkili olduğu tarih. Eğer yeni bir buluşma düşünüyorsanız buyurun size özel bir gün. Bir kutlama yapmak istiyorsanız, yine bu tarihi ajandanıza işaretleyebilirsiniz. Sadece ikili ilişkilerle kalmıyor. Çocuklarınız, arkadaşlarınızla da bu tarihte güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Toplantılar, grup aktiviteleri yönünden de olumludur. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda dikkatlice düşünmek gerekiyor. Bir şey kafamızı karıştırıyorsa, dönüp bir daha bakmak lazım.

9-15 Haziran haftası: Bu hafta hepimiz için dikkate alınması gereken noktalar bulunmakta. Sizler açısından, güvenli bir yaşam, aile içindeki dayanışma, huzurlu iş veya ev hayatı, parasal açıdan rahat etme gibi olgular çok kıymeti. Sizi güçlendiren, farkındalık yaratan, olumlu düşünmenizi sağlayan ruhsal çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Bu çalışmaları bir işe ve kariyere dönüştürmek de mümkün. Ancak lütfen geri harekette olduğumuzu unutmayalım. İş konularında her şeyi gözlem altına alalım.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. İletişim biçimimizi gözden geçirmemiz gerekiyor. Biz karşı cins ile veya genelde insanlarla nasıl konuşmaktayız. Sevgilimize hitap şeklimiz, onunla sohbetimiz, birbirimizin düşüncelerine verdiğimiz değer ve önem tümüyle ele alınmalıdır. Çocuklarımızla alakalı konular da aynı şekilde gözden geçirilmelidir. Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmalı, tartışmaktan kaçınılmalıdır. Tutamayacağımız sözler vermek daha sonra problem oluşturabilir.

23-29 Haziran haftası: Venüs-İkizler burcunda 23 Haziranda seyrine başlayacak. Uyumu gözettiğimiz kadar, fikirsel anlamda paylaşımları da önemseyeceğiz. Sadece güzellik, yakışıklılık bize yetmeyecek. Aklımıza da hitap edebilmeli diye düşüneceğiz. Merkür geri harekette olduğundan, belki kafaca anlaşamadığımız ancak fiziksel anlamda bizi etkileyen kişi ile, farklı düşünceleri olan eğlenceli biri arasında tercih yapmakta zorlanabiliriz.

iremSU – Astroloji Danışmanı
Haziran Ayı Kova Burcu İş ve Kariyeri

2-8 Haziran haftası: 9-15 Haziran haftası: Mars-Terazi burcunda ilerlerken, bu hafta herhangi bir etkin görünümü yok. Yine bilgilenme, insanlarla kurulan bağlantılarda ılımlı şekilde hareket edeceğiz. Hafta boyunca ofis çalışmaları ve mali konular üzerinde dikkatli duralım. Bu haftanın iş anlamındaki etkin tarihi 6 Haziran. Girişim ve değişiklikler için uygundur. Ayrıca projeler, grup çalışmaları, insanları bir araya getirici organizasyonlar bu tarih gayet olumludur. Katıldığınız bir etkinlikte bir çok insanla tanışma ve fikirlerinizi paylaşma imkanı bulursunuz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında mutlaka dikkatli bir analizde bulunmadan hareket etmemek lazım.

9-15 Haziran haftası: 13 Haziran tarihindeki Dolunay, bilgilenme, insanlarla bir araya gelme, fikirlerinizi hoşgörülü bir tarzda başkalarıyla paylaşma, bilgece hareket etme yönünde kıymet taşıyor. Sosyal projeler içinde yer almak, eğitmenlik yapmak, öğrenmek, kişisel gelişim gibi konulara da merak duyabilirsiniz. Ancak benim dikkat etmenizi istediğim nokta, hem zevk alacağınız hem başkalarıyla iç içe olacağınız çalışmalara ağırlık vermenizdir.

16-22 Haziran haftası: 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Hem isteklerimiz hem de arzularımız bir bütün haline gelecek. Böylece çalışma hayatında bazen oldukça hassas tepkilerde bulunmaya müsaidiz. Özellikle detaylı çalışan ve yoğun iş programına sahip kişiysek, çevremizdeki insanların bizim önem verdiğimiz hususlara dikkat etmelerini bekleyeceğiz. İşimiz başkalarına yardımcı olmayı, anlayış göstermeyi gerektirebilir. Annelik etmek, korumak, kollamak bu dönemin merkezinde yer alır. İşimizi sahipleniriz. Güven içinde olmak isteriz. Çocuklara, ailelere yönelik işlerde çalışabiliriz.

23-29 Haziran haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda duruma bir bakalım. Çünkü tercihlerimizi yapmakta zorlanabiliriz. Bir taraftan başkalarına insani anlamda destek verip yol gösterirken parayı o kadar önemsemeyiz. Ancak hayat şartları bizim de kazandırıcı işlere yönelmemiz gerektiğini ikaz eder. Yeniay-Yengeç burcunda oluşacak. Biz de güvence anlamında durumumuzu ele alacağız.

iremSU – Astroloji Danışmanı
2014 Haziran Kova Burcu Para Durumu

2-8 Haziran haftası: Bu hafta ev veya ofis ihtiyaçlarımız için ekonomik şekilde düşünmek yerinde olur. Bir yer açılacaksa, bir değişim düşünülüyorsa bunun için nakit parayla alışverişi tercih ediniz. Eğer durumunuz müsait değilse, taksitlendirme yoluna gidebilirsiniz. Kampanyaları takip etmek de faydalı olacaktır.

9-15 Haziran haftası: İş ve mali konularda da ruhsal çalışmalar, doğayla ilgilenme, toplumsal aktivitelere katılma, grup kurma gibi çalışmalar kazandırıcı olabilir. Toplumsal ilişkilerinizi önemseyiniz. Hangi görüşten olursa olsun insanlarla kaynaşmak sizin iç dünyanızı renklendirecek, güçlendirecektir. Yeteneklerinizi köreltmeyiniz.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. İş hesaplarımızın gözden geçirilmesinde yarar var. Ortaklaşa bir iş düşünüyorsak, sözgelimi bir yer açılacaksa kimlerle bağlantımız olacak, kredi çekilecek mi, borçlarımız var mı, ortağımız iş hakkında yeterli bilgiye sahip mi, elimizde bir belgemiz buluyor mu, işimizle ilgili bir patent alınacak mı, bütün bunları gözden geçireceğiz ve durumumuza bir bakacağız. Acil kararlar vermeyeceğiz.

23-29 Haziran haftası: Merkür geri hareketi maddi konularda etkili olmaya devam ediyor. Kazanmak için akıllı düşünmemiz, şu andaki işimizi tekrar bir gözden geçirmemiz, yeteneklerimizi değerlendirecek alanlara yönelmemiz gerekiyor.
 
Geri
Üst