2014 Yılı Haziran Ayı Oğlak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Haziran Ayı Oğlak Burcu Yorumu
2014 haziran oğlak burcu, aylık burç yorumları, haziran ayı oğlak burcu


Oğlak burcu sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için haziran ayının burç yorumlarını aşağıdaki makaleden sizlerle paylaşıyoruz...



oğlak-burcu.jpg



Oğlak Burcu Haziran 2014 İş
6. eviniz, çalışmayla ilişkilendirilir ve bu evden Haziran ayında pozitif etkiler alacaksınız. Bu pozitif etkilerin nedeni ise, Güneş. Çalışkanlığınız Haziran ayında üst seviyelerde olacak. Bu durum birlikteliklerinizde bir takım sorunlar yaşamanıza da neden olabilir. Aklınızda olan ve hayata geçirmek istediğiniz ne varsa, Haziran ayında başarılı olabilirsiniz. Bu dönemde yaşanılacak kıskançlıklar konusunda dikkatli olun. Tanışacağınız insanlar size iş konusunda destekler verebilir. Kestirdiğiniz hedef ne kadar zor görünürse görünsün ulaşmanız için Haziran ayında önünüze birçok fırsat çıkacak. Agresifliğiniz her zamankinden daha fazla olabilir. Paraya ve lükse önem veriyorsunuz, bunun sonunca Haziran ayında daha fazla çalışacaksınız. Bu kadar çabanın karşılığını alacağınız işler seçin. Haziran ayında Oğlak insanları çok hırslı olacak ve bu hırsınıza destek çıkacak, yanınızda olacak insanlar arıyorsunuz. İş hayatınızı medya, yayıncılık alanında sürdürüyorsanız, bu ay çok fazla para kazanabilirsiniz. Neptün, sezgilerinizi daha iyi kullanmanızı sağlayacak ve bu durum size daha fazla para kazandıracak.

Oğlak Burcu Haziran 2014 Aşk
Haziran ayında, Jüpiter sayesinde birçok evlilik fırsatı yakalayacaksınız. Yeni insanlarla tanışabilir ve ilişki biçiminiz değişebilir. Haziran ayında hislerinize önem verin, bu konuda birçok fırsat ayağınıza gelecek, değerlendirmelisiniz. İşiniz ile aşk hayatınız arasında denge kurmalısınız. Birlikte çalıştığınız insanlar ile aranızda Haziran ayında bir takım etkileşimler olabilir. Bu alandan insanlar ile bir birlikteliğiniz olursa, güzel günler geçirebilirsiniz. Merkür, Haziran ayının sonlarına doğru 7. evinizde geri harekete geçiyor. Bu hareket ile duygusal birlikteliklerinizde bir takım sorunlar yaşanabilir. Duygusal ilişkilerinizi Haziran sonunda ertelemelisiniz. Davranışlarınıza ve konuşmalarınıza da dikkat etmelisiniz, aksi halde birliktelikleriniz istemediğiniz şekilde sonlanabilir.

Oğlak Burcu Haziran 2014 Sağlık
Haziran ayı sağlık açısından harika geçecek gibi görünüyor. Yine de bu dönemde cildinize özen gösterin ve size zarar verecek yemeklerden uzak durmaya çalışın. Aynı zamanda spor yapmalı ve vücudunuzun formda kalmasını sağlamalısınız. Yapacağınız spor, kemiklerinize zarar vermesin, dikkatli olun. Şeker kullanımınızı azaltmaya bakın. Aksi halde bel kısımlarınız genişleyebilir. Meyve yemeyi daha fazla alışkanlık haline getirin. Bunlar dışında dikkat etmeniz gereken bir durum ve önemli bir rahatsızlık yok. Merkür, Haziran ayının sonlarından sonra geri harekete geçeceği için, bu dönemde midenize ve sindirim siteminize özen göstermelisiniz.

oglakburcu.net
 
Geri
Üst