2014 Yılı Mart Ayı Kova Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Mart Ayı Kova Burcu Yorumu
aylık burç yorumları, 2014 kova burcu mart ayı yorumu, kova burcu mart ayı


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için kova burcunun mart ayı yorumlarını, Astrolog Nuray Sayarı'nın öngörülerinden alıyoruz....


kova-burcu.gif




Mart 2014 Kova Burcu Aşk ve İlişkiler

1-2 Mart arası: Mars geri harekete geçiyor. Bu durum Mayıs ayının ilk üç haftasına kadar etkili olacak. Sizler bu süreçte eğitime, bilgilenmeye mutlaka önem veriniz. Bu molada edineceğiniz bilgiler daha sonra işinize yarayacaktır. İnsanlarla ilişkinizi gözden geçiriniz ve çatışmak, benim dediğim doğru demek için gücünüzü boş yere tüketmeyiniz. Yabancı ülkelerle alakalı her türlü meseleyi çok iyi gözlemleyiniz. Yeteneklerinizi gözden geçirerek, kendinizi geliştiriniz. Akademik uzmanlık, ortaklık ilişkileri, yüksek eğitimle alakalı konularda sıkı çalışınız.

3-9 Mart haftası: Bu hafta Venüs, burcunuzda seyrine başlıyor. Hazırlanın sevgili Kovalar, sosyal faaliyetler, ilişkiler, arkadaşlıklar, fiziksel çekicilik, özgürlük ve orijinalliğin temsilcisi olan sizler için aktif günler başlıyor. Size aşık olmak, sizinle olmak apayrı bir zevk. Bunun herkes farkına varacak. Fantezilerin güçlendiği bu dönemde, gözler üzerinizde olacak.

10-16 Mart haftası: Hafta içinde önemli bir görünüm var. Bu enerji, daha önce görüştüğümüz ve ilişkide bulunduğumuz kişiyle tekrar bazı noktalar üzerinde konuşmamızı gerektiriyor. Bir yolculuğa çıkabilir, bu durumu aydınlatmak isteyebiliriz. Fakat bu görüşmeler devam edeceğe benziyor. İlişkinin yerli yerine oturması için sabırlı olmalıyız.

17-23 Mart haftası: Hafta arasında sizin için olumlu bir görünüm var. Burcunuzda ilerleyen Venüs, sizi yeni biriyle tanışmanızda destekleyicidir. Gözleriniz üzerinize çevrilmesini sağlayabilir. Özgür aşklar, iletişimde kendinize güven, güzellik ve karizmatik bir görünüm, karşınıza çıkan fırsatlar olarak, bu görünümün güçlü desteğinden yararlanabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Bu hafta yeniliklere, güzel ortamlarda bulunmaya, cinsel anlamda kendimizi mutlu etmeye çalışacağız. Kısa yolculuklar yine olumlu gözüküyor. Sevdiğimizle birlikte olacağımız bir plan yapabiliriz. Yeniay-Koç burcunda gerçekleşecek. Böylece hem iletişimsel açıdan enerjimiz yüksek hem de farklı bir şeyler yapmak arzumuz bir hayli fazla. Yakın çevremizde değişiklikler, yeni yerler keşfetmek, cesur bir şekilde kendimizi ifade etmek isteyeceğiz.


Mart Ayı Kova Burcu İş ve Kariyeri

1-2 Mart arası: İş amaçlı girişimleriniz için sabırlı olmanız gerekiyor. Karşınıza çıkabilecek tekliflerin doğruluğu veya size olabilecek fayda ve zararlarını mutlaka gözden geçiriniz. Güveninizi sarsabilecek kişiler nedeniyle biraz sıkılabilirsiniz.

3-9 Mart haftası: Hafta sonuna doğru iş konularında biraz sıkılabiliriz. Gelişmek, yeteneklerinizi mutlaka bir alanda göstermek için çaba sarf edeceksiniz. İş ilişkilerinde zorlanma yaşanabilir. Sınırını bilmeyen kişiler sizi bir hayli sinirlendirebilir. Sakin olmamızda yarar var. Gelişim yolunuz işiniz ve toplumsal ilişkileriniz. Sizi baskı altına almaya çalışacaklar. Ancak Venüs burcunuzda ilerliyor. Bunlarla baş edebilecek gücünüz var.

10-16 Mart haftası: İş hayatımızı ilgilendiren her konuda düşüncelerimizi çekinmeden söylemek, uygulamak istediklerimizi kabul ettirmekten yanayız. Ancak patron konumundaki kişiler veya iş için görüştüğümüz insanlarla esnek tarzda, akıllıca irtibatta bulunmalıyız. Onlar bizim gibi düşünmeyebilir. Ayarlamayı iyi yapalım.

17-23 Mart haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda hem bize gerekli olan miktarı hem de iş koşullarımızı bir daha ele almakta yarar var. Daha önce görüştüğümüz kişilerle tekrar bir araya gelebilir, şartlara göre yapacaklarımızı tespit ederiz. Ancak çok dikkatli olalım, dağınık şekilde hareket etmeyelim. Ne yaptığımızı bilirsek, bizi yanıltmalarına izin vermemiş oluruz. Öğrenme gelişim, büyüme, farklı insanlarla tanışma ve kendimizi geliştirme anlamında Kuzey düğüm-Terazi geçişi bu hafta devreye giriyor. Hafta içinde Güneş-Koç burcunda bildiklerimizi gösterme, cesur hareket etme ve kararlar alma, kendimize güven anlamında destek veriyor.

24-30 Mart haftası: Girişimde bulunma ve bağlantılarda bulunma ve uzmanlık alanımızla ilgili yeteneklerimizi ifade etme yönünde olumlu enerjilere sahibiz. Ancak bizim asıl isteğimiz kariyer anlamında yükselmek. Bu açıdan bir hayli mücadele veriyoruz. Dış şartlar ve bize sunulan imkanlar, önümüze çıkan fırsatlar bizim istediğimiz anlamda olmadığı için, mevcut duruma katlanmak zorundayız. Özgür çalışmaktan yanayız.


2014 Mart Kova Burcu Para Durumu

1-2 Mart arası: Hafta başında, parasal konularda güvence durumumuzu, hesabımızı bilerek, iş hayatımızdan elde ettiğimiz gelirler çerçevesinde bütçemize uygun şekilde hareket etmeyi unutmayalım. Ayrıca eğer işimizden elde ettiğimiz gelir yeterli değilse, neler yapabiliriz, bunlar üzerinde duralım. Kazanç evinizde oluşacak Yeniay, parasal açıdan hesabınızı bilmenin de işaretçisidir. İpin ucunu kaçırmamakta yarar var. Bazen kendinizi frenlemekte zorlanan ve bu yüzden açıklar veren, sonra da pişman olan birisiyseniz, bu yeniayda mutlaka alışkanlıklarınızı gözden geçiriniz. Yatırım konularında uzmanlara danışınız. Eğer bir borcunuz veya birinden alacağınız varsa bunları da gözden geçirerek gerekeni yapınız. Yaratıcı fikirler, soyut çalışmalar, sanatsal ve mistik konulardan para kazanabilirsiniz.

3-9 Mart haftası: Hafta başında lütfen parasal konularda dikkatli olunuz. Kimseye güvenmeyiniz. Paranıza sahip çıkınız. Güvencenizi ve güvenliğinizi önemseyiniz.

10-16 Mart haftası: Parasal konularda etkili olacak Dolunay, çok dikkatli hesaplamaları ve hiçbir şeyi hafife almamayı gerektiriyor. Hesabımızı iyi yapalım. Şu şöyle olur, bu böyle olursa demek yerine, var olan durumu görelim. Ona göre ayarımızı yaparız. İşimizle ilgili parasal konularda mutlaka enine boyuna şartları gözden geçirelim.

17-23 Mart haftası: Maddi konularda hesabı bilmek gerekiyor. Eğer mesleki alanımız sanat, mistizm, inanç, şifa, yardımlaşma konularında ise, kurulacak bağlantılar para kazandırabilir. Ancak gelen, geldiği gibi de gidebilir. Merkür-Balık burcunda para hesabımızı iyi yapmalıyız. İş konularındaki görüşmelerde de buna dikkat etmeliyiz.

24-30 Mart haftası: Bu hafta mali konular üzerinde önemle duracağız. Parasal kazançlar açısından olumlu enerjilerimiz var. Çeşitli kişilerle bağlantı kurabilir gelir elde edebiliriz. Ek kazanç fırsatlarını değerlendirebiliriz. Hem başkalarına destek oluruz hem de başkalarından fayda sağlayabiliriz. İşimizden elde ettiğimiz gelir pek arzu ettiğimiz gibi değilse de, bu hafta ufak tefek de olsa elimize para geçebilir. Ancak paramızın kıymetini bilmemizde de yarar var. Olur olmaz harcamalar yapmayalım.


2014 Yılı Kova Burcu Genel Yorumu

Astrolog Nuray Sayarı Kovalar için 2014 yılının genel bir yorumunu yaptı.

Sevgili kovalar yeni seneye oldukça sosyal ve her konuda kalıcı olma enerjisi ile adım atıyorsunuz. Özgürlüğü savunan bazı kovaların hayata bakışları değişiyor. Gezegenlerin acısı ve yeni senenin ilk güneş tutulması boğa burcunda gerçekleşirken 29 Nisanda size olan etkisi 29 Mayıs-23 Haziran günlerinde aile yuva kurmak istekleriniz artabilir.23 Haziran-18 Temmuz aşk yaşamı ve flörtler bir ay boyunca öne çıkıyor. Sosyalleşin, iletişime geçin, tiyatroya sinemaya spora gidin. Hobi faaliyetlerine ağırlık verin. İlişkilerde hareketlilik tutku ve heyecan atıyor. Maddi istekleriniz arzuladıgız gibi elinize geçiyor. 16 Temmuzda Jüpiterin aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte 1 yıl boyunca; Aşkı romantizmi tüm yoğunluğuyla yaşayabilirsiniz. Size şans getirecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Süre giden ilişkilerde evlilik nişan kararı alınabilir. Sağlığınıza yıl boyu önem verin.

Astrolog Nuray Sayarı
 
Geri
Üst