2014 Yılı Yengeç Burcu Nisan Ayı Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Yılı Yengeç Burcu Nisan Ayı Yorumu
yengeç burcu nisan ayı, 2014 yengeç burcu nisan ayı, aylık burç yorumları



Sevgili yengeç burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için Astrolog Hande Kazanova'dan yengeç burcu nisan ayı aylık burç yorumunu sizlerle paylaşıyoruz...


yengeç-burcu.jpg



İş yerindeki ilişkiler bu ay sıkıntı verebilir. Güç oyunları, çelişkiler, çatışmalar ve kararsızlık mümkün. Zaman zaman iniş ve çıkışlar yaşanacak, o yüzden daha büyük sorunlar yaşamamak için her gün stresten arınmanın bir yolunu bulmanız gerek. Ayrıca 3 Nisanda veya ay sonunda Yeni Ayın Koç burcuna geldiği haftalarda, dolaylı veya direkt yollardan işinizi etkileyen ani değişimler olabilin 4 Nisanla Neptün dokuzuncu eviniz Balık burcuna ilerliyor.

Nisan da Dolunayın dördüncü evinize gelmesiyle, kişisel, özellikle de aile ilişkileriniz parlıyor. Sevdiklerinizle olabildiğince çok zaman geçirmek isteyeceksiniz, onlar da sizle olmak için can atacaklar. Ancak bu ilişkileri etkileyebilecek kariyer stresinize dikkat edin. Nisan sonunda iş stresini geride bırakın ki en sevdiğiniz insanlarla keyifli zaman geçirebilesiniz. Dolunay haftası, sevdiklerinizle bir araya gelmek için idealdir. Bu ay kariyer konusunda yaşayacağınız sıkıntıya rağmen Jüpiter’in gezegensel dizilimi sayesinde harika günler geçireceksiniz ve terfi etmeniz söz konusu olabilir. Sadece iyimserliğinizi gerçekçilikle dengeleyin ve rekabete dikkat edin. Ay sonunda iş arkadaşlarınızla yapacağınız sosyal bir aktiviteden fayda sağlayabilirsiniz.
 
Geri
Üst