2015/2016 En Güzel Çadırlı Ranza Modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2015/2016 En Güzel Çadırlı Ranza Modelleri
Çocuk odalarında en çok tercih edilen yatak modeli olarak bilinen ranzalar tercihe göre iki çocuğu olanların ya da ikiz çocukları olanların tercih ettikleri yatak modelleri arasında yer almaktadır. Ranzalı modeller 2015/ 2016 sezonunda bambaşka görünümü ile karşımıza çıkmaktadır. Çadırlı ranza modeli olarak görsel olarak da mükemmel bir dekorasyon oluşturmanızda size yardımcı olan bu ranza modelleri çocuğunuz için harika oyun alanlarını sunmaktadır. Aşağıya eklediğim çadırlı ranza modellerini incelediğiniz zaman mobilyalara uyum gösterecek çocuk odası dekor ürünlerinin tamamlayıcılarını bulmak da o kadar da zorlanmayacağınız konusundan emin olabileceksiniz.

Çadırlı-Çocuk-Ranza-Modelleri-2.jpg

Çilek mobilya, İkea gibi ahşap oyuncakları ile ünlü firmaların tercihleri olabilecek çadırlı ranza modelleri uyku saatlerinde gerekli loş ortamı sağlayacağı gibi gündüz saatlerinde çocuğunuzun oyun saatlerinde farklı oyunlar kurup oynamalarına da rehberlik edecektir.
Çadırlı-Çocuk-Ranza-Modelleri-3.jpg


Çadırlı-Çocuk-Ranza-Modelleri-4.jpg

Görsellerde gördüğünüz çadırlı ranza modelleri incelemesini yaptığınız zaman modellerin birbirine çok benzediğini fark edebileceksiniz. Erkekler için kahverengi- krem, yeşil- krem, mavi- beyaz gibi renk seçeneklerinin yer aldığı çadır modelleri ile karşılaşacaksınız. Erkekler için tasarlanmış çadır modellerinde kale görünümü ya da şato görünümü kazandırılmış modellerle farklı tasarımlar oluşturulmuştur. Kızlar için ise pembe, fuşya, krem- pembe ya d kırmızı- beyaz gibi renk cümbüşlerinin yer aldığı ve pencereli görünümleri ile tıpkı bir prenses çadırını andıran ranza modellerini çocuğunuzun çok seveceğine emin olabilirsiniz.
Çadırlı-Çocuk-Ranza-Modelleri-5.jpg
dekoratif-cadirli-ranza-modeli.jpg
eglenceli-cadirli-yatak-modeli-2015.jpg
eglenceli-cocuk-odasi-dekorasyonu-2015.jpg
Altlı üstlü bu iki resimdeki çadırlı ranza modeli bence kızlar için vazgeçilmez seçenekler olacaktır. Bu harika çadır modellerini çocuğunuzun odasında görmek ve onları mutlu etmek istemez misiniz?

eglenceli-cocuk-odasi-takimlari-2015.jpg
erkek-cocuk-odasi-takimi-cadirli-yatak.jpg
oyun-alanli-cadirli-ranza.jpg
ranza-modelleri-2015-2016-6.jpg
 
Geri
Üst