2016 ilkbahar /yaz modası trendleri

Uzman SühaN

Administrator
2016 ilkbahar /yaz modası trendleri
Modayı yakından takip eden sevgili hanımlar 2016 ilkbahar yaz sezonunun öne çıkan trendlerini merak ediyormusunuz ? Hangi popüler kıyafetler sokak trendini ele geçiricek buyrun yakından inceleyelim.Sırtı oyuk bluzler , gömlekler mini mini etekler,rengarenk pantolonlar,tulumlar,jeanler,şortlar bu yıl moda ..


Ayrıca dantel detaylı saten kumaşlardan tasarlanan gecelik görünümlü elbiseler moda.Bu tasarımı kaçımız tercih eder muamma olsada sofistike portreye sahip olan gizemli ve iddalı hanımların tercihi olacağa benziyor.Renkler desenler kombinler bu sezon çok karışık olucak.Modayı yakından takip eden sevgili hanımlar ayrıca 2016 ilkbahar / yaz moda renkleri , 2016 ilkbahar / yaz modası adlı konularımızıda yakından incelemenizi öneriyorum.Yeni sezon ürünlerinde alışverişe dalmadan önce sezon boyu neleri göreceğimizi iyi bilelim ona göre kombinler yapalım..


2016 Modası bayanların feminen duruşları, asaleti ve seksapeliteyi de beraberinde getiriyor. 2016 ilkbahar yaz renkleri quvars pembe, şeftali, dingin mavi, çiçek yeşili ve deniz mavisi gibi birçok doğa renkleri. 2016 modasında tasarımlar stil sahibi ve cesur bayanlara hitap ediyor.Her bir kombin ayrı bir trendin habercisi gibi.Bu sezon bayanların özgür tasarımları üzerinde taşıyacağını söyleyebiliriz.Feminenliği zirveye çıkaran tasarımlarla hanımlar şıklık yarışında olucak.Transparan detaylar modern stillerin 2016 sezonuna damgasını söyeleyebiliriz.2016 nın en şık en yeni feminen stillerini sizlerin beğenisine sunuyoruz..







2016 bahar yaz kadın modası 0.jpg








2016 bahar yaz kadın modası 1.jpg








2016 bahar yaz kadın modası 2.jpg








2016 bahar yaz kadın modası 4.jpg







2016 bahar yaz kadın modası 5.jpg







2016 bahar yaz kadın modası 6.jpg







2016 bahar yaz kadın modası 7.jpg
 
Geri
Üst