2016 sezonun en gözde koltuk takımları ile gelen estetik görünüm

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2016 sezonun en gözde koltuk takımları ile gelen estetik görünüm
Salonlarımız, oturma odalarımız, genç odalarımız, misafir odalarımız...Bu oda dekorasyonlarımızda en estetik görünüm koltuk takımları ile yakalanabilmektedir. Pembe ve mavi buluşmasını elde edeceğiniz oturma odalarından tutunda avangarde görünüme yer açan oda dekorlarına kadar görünümde istenilen zenginliği koltuk takımları ile elde edebileceksiniz. Farklı renklerin asilliğini bir arada sizlerin gözleriniz önüne seren yeni trend modeller ile oda dekorasyonları bambaşka boyutlar kazanabilir.

2016-alfemo-salon-takımı-modelleri.jpg


Dekorasyonda son senelerin en trend koltuk takımları arasında yer alan yerden yüksek ayak sistem özelliği ile şık bir görünüm kazanmış olan koltuk takımları estetiklikten ödün vermeyen bir görünüm yakalamanıza yardımcı olabilecektir. Gerek çizgileri gerekse mobilya renk seçiminde uygulama yönünden beklenti karşılamaya uygun mobilya tasarımlarındaki uygulamalar oda dekorasyonunu modern konuma kavuşturabilmektedir.


2016-enza-mobilya-atlantis-koltuk-takımı-.jpg
bellona-monalisa-salon-takimi-2016_1460038078.jpg
nina-modern-yatakli-koltuk-takimi-23161-10-B.jpg

Kimi zaman eski stil görünümleri karşımıza çıkaran koltuk takımı modelleri kimi zamansa lüks görünümü yakalayabileceğiniz avangarde dekorasyon tarzını gözler önüne serebilmektedir. Sizler için hazırladığım resim galerisinden faydalanarak oda dekorasyonlarınıza anlam katmaya var mısınız?

rachel_koltuk_takkalf_1_.jpg
 
Geri
Üst