2016 Yeniyıl Mesajları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2016 Yeniyıl Mesajları
Yeni bir yıla girmemize artık sayılı günler kaldı. Yılbaşı akşamı kimileri ev ortamın da sevdikleri ile birlikte geçirmeyi planlarken kimileride farklı mekanlar da yılbaşını kutlamak için gün sayıyor. Bazıları ise sevdikleri ve ailesinden uzak bir yerde yeniyılı karşılayacak. Yeni yıla girerken eş,dost ve sevdiklerinize anlamlı sözler göndermek ve onları mutlu etmek istiyorsanız sizler için yepyeni 2016 yeniyıl mesajlarını bu yazım da paylaşıyor ve şimdiden herkesin yeniyılını kutluyorum.

hosgeldin-2016-mesajlari-2-e1446433997350.jpg


Yeni yıl da umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların sonsuz olsun! İyi Yıllar…
Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.
Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar dostum!
İşte sonunda buldüm! Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir, yeni yıl mesajını; Mutlu Yıllar!
Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!
Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de? Noel Baban…
Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hıç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!
Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum… Dün rüya yarın hayaldir… Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin… Yeni yılın kutlu olsun…
Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.
Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hıç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.
Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Nediyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.
Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.
Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim…
Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar…
Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle…
Bu yıl da bir sevgili bulamazsam eh yani. Kendi turşumu kuracağım.
Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar
Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun? Mutlu ve sağlıklı yıllar!
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. Yeni yıl size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!
Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla… Nice Yıllara!
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!
Yeniyılda da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!
Yeni yıl bizlere kutlu olsun.. Yeni yıl sizlere de kutlu olsun. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar…
Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!
Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle… En içten sevgilerimle…
Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla… Nice Yıllara!
Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.
Bir yil daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini,yaşantinda hiçbirşeyin seni üzmemesini diler ve yeni yilini candan kutlarim.
  • Yeni yilin tüm insanliğa ve ülkemize bariş, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostlarin yeni yili kutlu olsun.
  • Sevgi bestesinin tinilarini yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, bariş dolu bir yil dilerim..
  • Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkip istedikleri koşullari arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardir. Nice mutlu yillar sana yakişacaktir..
2016 yilinin sağlik mutluluk başari ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yillar!
Yaşaminca güzel yillar mutlu yarinlar dostça dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!
Sevgi bestesinin tinilarini yüreğinizde hissedeceğiniz ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği sevgi huzur ve bariş dolu bir yil dileğiyle?
  • Yine bir yil başi geldi. Bu yil başi sevdikleriniz ile mutlu huzurlu bir yila başlangiç yapmanizi ve senenizin ayni güzellikte geçmesini diliyorum.
  • Her yeni yil başka bir güzel.. 2016 yeni yilinin sizlere hayatiniz boyunca unutamayacağiz güzellikler yaşatsini diliyorum. Yeni yiliniz kutlu olsun.
  • Herkes başkasina yardim etseydi, herkesin işi yapilmiş olur. 2016 paylaşimlarimizin yili olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu yillar.
  • Sağduyu aklin gardiyanidir. Görevi: Kuşkulu düşüncelerin içeri girmesine, ve de dişari çikmasina engel olmaktir.2016 yilinin hepize mutlu, sağduyulu ve sağlikli günler getirmesi dileğiyle..
  • Hedefsiz büyük şeyler yapilamaz. 2016 yilinda tüm hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiyle..
  • Hiç yanliş yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2016 yilinda yanlişlarimizin az, başarilarimizin devamli olmasi dileğiyle yepyeni yillar..
  • Nerede hayat varsa, orada umut da vardir. Yeni yilda tüm ümitlar ve başarilar seninle olsun. Mutlu huzurlu yillar dilerim forumlord
  • Hayati yapamayacağimiz şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa enerjimiz tüm hayatii zorlar. Yeter ki kendimize ve arkadaşlarimizin gücüne inanalim. Yeni yilda inancimizi pekiştirmemiz ve mutlu olmamiz dileklerimle..
  • Değişmez kural, değişmez kuralin olmayacağidir. Yeni yilin en mutlu değişimlerle başari, sağlik ve bol paralar getirmesi dileğiyle..
  • Nerede yaşam varsa, orada umut da vardir. Yeni yilda tüm umutlar ve başarilar seninle olsun. Mutlu Yillar dilerim
  • Dünyayi değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarina güven, sevgine saril.. Yeniyil senin başarilarinin anahtariyla tüm kapilari açacaktir..Mutlu Yillar olsun!!
Baharda gelinciklerin en güzel başlangiçlari müjdelemesi gibi yeni yilda da tüm güzellikler sizinle olsun Mutlu ve sağlikli yillar!
Yeni Yil; Türkiye için umutlu bereketli 2016 de yaşanan tüm olumsuzluklarin tersinin yaşanacaği bir yil olmasini dileriz. Nice Yillara..
Yine yeni bir yil var kapimizda. 2016 yilina gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!
 
Geri
Üst