2017 de saç modasın da neler var?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2017 de saç modasın da neler var?
Saçlar bir bayanın en değerli hazinesi olduğu gibi dış görüntünüzü tamamlayan çok önemli bir detaydır. Saçlarınıza ne kadar iyi davranır ve bakımını sağlarsanız size her daim sağlıkla gülümseyecek ve ışıltı ile parlayacaktır.

Kimi bayan alışkanlıklarından vazgeçemeyerek yıllarca aynı renk ve model saçını kullanmayı tercih etsede kimilerine de sık sık imaj değişikliği yaparak saçlarının modelini ve rengini değiştirir.

Saç modasını yakından takip eden bakımlı bayanlar için 2017 yılın da hangi saç renkleri ve saç modelleri trend olacak bilgilerini bu konum da paylaşmak istiyorum. Kısa saç seven bayanlar için çok fazla birşey değişmeyecek ve modern kısa saçlar önümüzde ki sene de trendler arasın da olacak. Düz renk kısa saçların yanısıra ombreli ve röfleli saçlar bayanların gözdesi olacak.

Geçen sene saç renkleri arasına giren gri saç modelleri, ilk sıralar bayanlar tarafından biraz yadırgansa da kısa sürede birçok bayan tarafından benimsenerek tercih edilmeye başlanmıştı. Yeni sezon saç modasın da gri saç renginin de olduğunu söyleyebilirim.

Uzun saç modelleri denince ilk akla gelen ombreli uzun saç modelleri oluyor. Özellikle genç kız ve bayanların çok severek benimsediği ombreli saçlar dipten başlayan röfle trendinin tahtını elinden alarak saç trendleri arasın da başı çekiyor.

Yeni saç modelleri ve trendleri hakkın da daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz sizlere 2017 saç modasından esintileri vurgulayan görselleri paylaşıyorum.

2017-kış-saç-rengi.jpg
2017-sac-modelleri-12.jpg
asimetrik-bob-sac-kesim-modelleri-2017.jpg
Basit-Kısa-Saç-Modeli-2017.jpg
en-güzel-Kısa-Küt-Saç-Modelleri.jpg
inci-beyazı-Saç-Kesim-Modelleri-resimleri-693x1024.jpg
Küt-Saç-kesim-modelleri-2015-6.jpg
short_hairstyles_for_thin_fine_hair_women20.jpg
uzun-dalgali-sac-modelleri-2016-2017.jpg
ünlülerin-saç-modeli.jpg
yeni-trend-gi-sac-modelleri-2015-2016.jpg
 
Geri
Üst