2017 Ramazan bayramı tarihi ve resimli kutlama sözleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2017 Ramazan bayramı tarihi ve resimli kutlama sözleri
Bin aydan daha hayırlı bir ay olan ramazan ayını yaşadığımız şu günler de ramazan ayınn bitiminden hemen sonra müslümanlar için çok önemli iki dini bayramdan biri olan ramazan bayramı kutlanacak. Ramazan bayramı üç günden oluşuyor. 2017 yılın da ramazan bayramı tarihi 25 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Yani bayram tatili 24 Haziran arefe gününden başlayacak

25 Haziran Pazar Ramazan bayramının birinci günü
26 Haziran Pazartesi Ramazan bayramının ikinci günü
27 Haziran Salı Ramazan bayramının üçüncü günü

Bu cevaplarla ramazan bayramı tarihi ve bayram tatilinin kaç gün olacağını merak edenler için gereken bilgiler verilmiştir.

Eş, dost ve sevdiklerinize ramazan bayramı resimleri kutlama sözleri göndererek onları çok mutlu edebilirsiniz. Ama en önemli olan nokta şunu unutmayalım ki dini bayramları tatil gözüyle görmeyelim ve özellikle akrabalarımız ve büyüklerimizi bayram tatilinde yalnız bırakmayarak onları ziyaret etmeliyiz.

Facebook ve instagram için resimli bayram kutlama kartlarından oluşan görselleri sizler için paylaşıyor ve melekler mekanı olarak şimdiden tüm müslüman aleminin, üyelerimiz ve ziyaretçilerimizin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

1437061364_ramazan-bayrami-gorselleri3.jpg
islamiforumlarnet_bayram_mesaji2.jpg
Ramazan-bayramı-resimli-mesajları.jpg
resimli-kurban-bayramı-mesajları-4.jpg
Resimli-Ramazan-Bayramı-Kutlama-Mesajları-6.jpg
Resimli-Ramazan-Bayramı-Kutlama-Mesajları-8.jpg
Resimli-Ramazan-Bayramı-Kutlama-Mesajları-22.jpg
resized_eaa8b-bb146428bayrammesajlari2016.jpg
 
Geri
Üst