2018 kahvaltı takımı modelleriyle şık sunumlar

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2018 kahvaltı takımı modelleriyle şık sunumlar
2018 yeni evlenecek çiftler çeyiz alışverişi yapıyor musunuz? Birbirinden farklı, renkli, vintage tarzı değişik kahvaltı takımlarıyla sunumlarınızı renklendirmek ister misiniz? Her sene modernliğinden ödün vermeyen birbirinden şık kahvaltı takımı koleksiyonlarına sahip olmak istemez misiniz? En güzel şıklıklarıyla kahvaltı takımlarının masalarınızdaki özel konumlarını korumaya var mısınız? Kahvaltı takımı ihtiyaçlarınızda en güzel renklerle bütünleştiği gibi her sofrada asilliğini koruyan beyaz rengin şıklığını da sofralara davet etme imkanını yakalayabilirsiniz. Kahvaltı takımı koleksiyonunda kayık tabaklar, düz tabaklar, çay tabakları, çay bardakları, kapaklı şekerlikler, çaydanlık takımları, peçetelik, tuzluk, biberlik, farklı baharatlıklar, reçellikler ya da çerez tipi kuru yemişlerin konulacağı küçük aperatif tabaklar gibi çeşitlilikle takım oluşturulabilmektedir. Siz de bu tarz bir takım tercihinde bulunarak sofralarınızda sunumlarınızda istediğiniz ahengi ve özel görünümü sevdiklerinize verebileceksiniz.

Kahvaltı takımları yeni genç evliler için pembeli, fuşya, mor gibi tonlarıyla sofraları zenginleştirip iç açıcı güzelliklere yer verirken orta yaş grubu için beyaz renk seçeneğiyle göz kamaştırıcılığı elde tutabilmektedir. Genç kızınıza ya da oğlunuza bir takım alırken aynı zamanda kendiniz için beğendiğiniz köşeli ya da ovalimsi tercihlerde bulunarak sofralarınızda zengin bir görünüme yer açıcı davranabilirsiniz. Her zevki hissettirici rolde Karaca Home, English Home, Porland gibi pek çok marka tercihinde bulunarak ev dekorasyonlarınızda zengin görünümlere yer açıcı davranabilirsiniz.

Resim görsellerinde gördüğünüz birbirinden ahenkli kahvaltı takımı modelleriyle sunumlarınızda hayal kurduğunuz kahvaltı tadını hissetmeye var mısınız? Net bir eveti olanlar ekonomilerine uygun parça sayısı olarak 2- 4- 6- 12 diye devam eden kişi sayısı ve renk seçeneğine göre en güzel koleksiyona sahip olabilirler. Sevdiklerinizle kalabalık sofralarda bile takımın en özeliyle kahvaltı yapabilme şevkini yaşamaktan kendinizi neden mahrum edesiniz ki? 2 kişilik özel kahvaltılarınızda bile sizlerin aradığınız muhteşem tadı damağınızda hissettirebilecek olan en özel, en şık ve en aşk kokulu takımı seçerek sevdiğinizle romantik tatlara merhaba diyebilirsiniz. Seçim öncesi mağazaları gezmek kadar kalitesiyle tanınan evidea web adresini de ziyaret edebilirisiniz. En özel kahvaltı takımı seçenekleri sizlerle olsun.


153.08.01.0424-2.jpg
319248552_0.jpg
8697828301994_1_org_zoom.jpg
9473753871386195576.jpg
karaca-country-33-parca-kahv-50367-1.jpg
 
Geri
Üst