2018 modern ev eşyalarıyla dekor çeşitliliği

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2018 modern ev eşyalarıyla dekor çeşitliliği
2018 yaklaşırken ev dekorunda modern görünümlü odalar elde edebilirsiniz. Şık görünüm, modern tarz, dekoratif oda görünümleri için yeni yıl yaklaşırken kataloglarda ve vitrinlerde yerini alan önerilere göz atabilirsiniz. Estetik bir görünüm için özel seçimler yaparak oda dekorlarınızda şık dekoratiflikler yakalama imkanı bulabilirsiniz. Resim galerime baktığınızda modern oda dekorlarına şahit olurken birbirinden farklı modern eşya seçimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.



2.jpg


Üst resimde gördüğünüz lüks- modern tarz oda dekorundaki duvarlarda yer alan apliklerden tutunda modern biblo seçimlerine kadar her ayrıntıyla bütünlük yakalanmaya çalışılmış. Kullanılan sehpaların ayak yapısından tutun duvar rafı tercihlerine kadar her türlü stili odaya hakim kılmanıza yardımcı olacak modern ev eşyalarını odalarınızda tercih edebilirsiniz. Deri koltuk takımlarında düz uzanma alanı olanlar yatılı misafirleriniz için ekstra yer arama derdine son deme olanağını sizlere verebilecektir. Hem oturma odası hem misafir odası gibi dekore edilen bu oda dekor tarzı hemen hemen her tarza uyum sağlayabilmektedir.

4.jpg


Modern bir oda dekoru ile daha karşınızdayım. Beyaz deri koltuk takımları modern ayak sistemiyle ihtişamı üzerinde tutuyor. Modern görünümü hissettiren sinema sistemiyle, yaşam ünitesi ve orta sehpayla bütünlük arz eden yaşam ünitesi de beğenileri üzerinde tutabilmektedir. Birçok fonksiyonu ile orta sehpa ve yaşam ünitesi bölüm aynı zamanda dergi, kitap ya da gazeteleriniz içinde ekstra alan sunabilmektedir.


9412-kucuk-evlerde-dahi-kullanabilirsiniz.jpg
colorful-modern-living-room-multi-color-patterned-art-display-hgtv.jpg


Üst tarafta yer alan dekorlarda yer alan canlı çiçekler, duvara monte tablolar, dekoratif objeler, en tarz perde tasarımlarıyla odalar ahengini elinde tutmayı başarabilmektedirler. Estetik objeler, koltuklar, renk uyumunu sağlayan pek çok mobilya grubu, dekoratif yastıklarla istenilen modern ortamı yakalama şansınız olacaktır.

Lüks-Oturma-Grubu.jpg



Üst resimde göze çarpan gömme koltuk takımı da şıklığı üzerinde barındıran harika bir seçenek olabilecektir. Siz de hem alanı daha toparlayıcı kılmak hem de farklı bir oturma odası dekoru gerçekleştirme niyetindeyseniz alan müsait ise bu tarz bir görünümle salon dekorunuzu tamamlayabilirsiniz. en tarz görünümler adına modern eşya araştırmanızı yakından görmek adına mağaza ziyaretlerinde bulunabilirsiniz.
 
Geri
Üst