2018 sezonunda yatak odasında dekor önerileri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2018 sezonunda yatak odasında dekor önerileri
2018 yaklaşıyor. En önemli odalarımızdan olan yatak odalarınızda bu sene bambaşka bir dekor oluşturmak istemez misiniz? Rahatlığı, konforu ve rahatlığı el üstünde tutabilen modern görünümlü; ama bir o kadar da konforlu yatak odası takımlarından faydalanmaya ne dersiniz? Resim galerimde ön palana aldığım örneklerde de göreceğiniz üzere odayı boğmayan modern görünümlü ve bir o kadar da spor tarz diyebileceğimiz şıklıklarıyla değişik yatak odası dekorasyonlarını sizlere sunmak istiyorum. Yatak odası dekorasyonlarında değişiklik yaparken bu tarz seçimlerle harika görünümler yakalayabilirsiniz.

1.jpg


Önceki yazılarımda paylaşmış olduğum siyah beyaz yatak odası dekorlarını anımsatan alt resim bu sene uygulayabileceğiniz öneriler listesinde. Yatak odasına bu iki zıt renk bu kadar mı ahenk katabilir. Aydınlığı yansıtan beyaz yatak ile duvarlarda tamamen 3 boyutlu görünüm veren siyah rengin coşkusu odada tam bir bütünleyicilikle karşımızda duruyor. Sizce de öyle değil mi?

untitled.png


Yatak odası dekorunda aynalar büyük öneme sahiptir. Aynalarla oda geniş gösterildiği gibi aydınlık alan zenginliği yakalanabilir. Yatak odasında yatak başlığı gibi duran üstteki resimde ara ara aynalar atılarak yakalanan görsel şölen oldukça modernlik katmış odaya. Bu tarz bir şıklığa 2018 sezonunda yatak odanızda hayır diyemezsiniz sanırım. Kahve ve krem tonlarının uyumu da yatak odanızda başkalık katarak uyumun estetiğini bir o kadar oda görünümünde hissetmeye yardımcı olabilecektir.

Wohnideen-Farbe.jpg


Yeşil renk pek çok oda dekorunda ben burdayım diyebilmektedir. Özellikle canlı yeşil olarak bilinen fıstık yeşili odalarda canlandırıcı etkisini kanıtlamış bir renktir. Siyah beyaz yanında yeşil rengi bütünleyiciliği ile gözlerinize inanamayacağınız şıklık ve huzuru 2018 sezonunda bu tarz bir dekor önerisiyle tamamlama fırsatını yakalayabileceksiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 80825

Üstteki gibi otel odasını andıran mavinin hakim olduğu yatak odası dekorları da huzur ve ferah oram arzulayanlar için bu sene popüler olabilecek görünümler listesinde. Oda genişliği sorununuz yoksa on derece sade ve fonksiyonel birkaç portatif mobilya ile ferah bir odada dinlenme zamanlarınızı değerlendirecek ortamı oluşturabilirsiniz. En keyifli dekor fikirlerinde buluşabilmek dileklerimle.....
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst