2018 Yılının en güzel açık gelin saçı modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2018 Yılının en güzel açık gelin saçı modelleri

GELİN BAŞI SAÇ MODELLERİ


Gelin başı saç modellerin de son trendleri sizler için bu konumuz da paylaşıyoruz. Kusursuz bir gelin olmak için gelin adayları aylar öncesinden gelinlik modelleri, aksesuarlar, gelin başı saç modelleri, gelin makyajı gibi ayrıntıları çok ince detayına kadar düşünüp karar verir. Biz yıl olarak buraya yazıyoruz ama bu gelin başlarının hiç bir yıl modasının geçeğini düşünmüyorum misal 2025 te de kullanabilirsiniz :)

Gelinliği tamamlayan en önemli detay ise gelin başı modelidir. Genel de gelinliğin modeline ve saç uzunluğuna göre tercih edilen gelin saçı modelleri, günümüz de farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor.

Gelin başı modeli denilince nedense hep aklımıza topuz modelleri gelse de bu düşünceyi günümüz gelin adayları bozmuşa benziyor. Son zamanlar da birçok gelin adayının ilk tercihlerinden biri açık gelin saçı modeli oluyor.

Kına gecesi saç modeli olarak da açık gelin saçı modeli yine trendler arasında yer alıyor. Açık gelin başı saç modelleri, duvaklı ve duvaksız bir şekil de kullanılabiliyor. Eğer açık saça hareket kazandırmak ve görsel bir şıklık kazandırmak istiyorsanız gelin başı saç aksesuar modellerini tercih edebilirsiniz. Bu aksesuarlar ne olabilir diye soracak olursanız. şık bir taşlı gelin tacı, gelin saçı çiçekleri, taşlı tokalar gibi örnekleri sayabiliriz.

Sizler için en yeni açık gelin saçı örneklerini paylaşıyoruz. Siz de beğendiğiniz modelleri kendi düğününüz de uygulatabilirsiniz.

2018 gelin saçı.jpg
açık gelin başı modelleri.jpg
açık modern gelin saçı.jpg
en güzel gelin saçı modelleri.jpg
gelin başı saç modelleri.jpg
gelin saçı modelleri.jpg
sarı gelin saçı modelleri.jpg
uzun gelin saçı.jpg
yeni gelin saçı modelleri.jpg


Bu konular da ilginizi çekebilir

gelin saçı nasıl olmalı

kına gecesine uygun gelin saçı modelleri

en beğenilen gelin saçı modelleri
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst