2021 Matrah Artırımı Çıkacak mı ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2021 Matrah Artırımı Çıkacak mı ?

2021 Matrah Artırımı Son Dakika Haberler 2021 Yılında Matrah Arttırımı Çıkacak mı Son Gelişmeler


Selamlar değerli matrah arttırımını bekleyen vatandaşlar. Özellikle bizim gibi internet siteleri yönetenler 2015 yılından 2019 yılına kadar gelen paralar ile ilgili cezaların ne denli yüksek ve adaletsiz olduğu ortada. İş adamlarını cephesinden de matrah arttırımınının zorunlu hale geldiği ifade edilse de bu bizim durumumuzda olan insanlar için büyük bir zorunluluktan başka bir şey değil.

Henüz Matrah Arttırımı Yok ama Nisan Mayıs 2021 ayında geleceği söylenmekte.

Belirttiğimiz gibi henüz söylenen daha doğrusu dillendirilen haberlere göre yapılan vergi barışında yer almayan matrah arttırımının çok büyük bir para kaybına neden olduğu, yapılan kanunla devletimizin çok fazla para toplayamadığı ortada. İnsanlar geçmiş borçları ile ilgili yapılandırma yaptılar ama özellikle ikili vergi anlaşması olduğu halde youtube ve internet sitelerinden gelir elde eden insanların çok zor durumda kaldıkları ortada. Hatta gelen bazı haberlerde bu gelen vergiler ile ilgili mahkemeye başvuranlardan " vergim sıfırlandı kazandım " şeklinde çekilen videolar görmeye başladım.

Umuyor ve bekliyorum ki vergi matrah artışı gelir ve hem devletimiz gelir elde ederler hem de bizler bu sıkıntılardan bir an önce kurtuluruz. Güzel haberler vermek ve almak istiyoruz gerçekten ülkece buna çok ama çok ihtiyacımız var.
 
Son düzenleme:
Bana gelen para bu kadar yıl içinde toplam 85.500 tl idi bana gelenden fazla verg içıkarttılar anlaşma yoluna gittim mahkemeyle uğraşmayayım diye 55 binde anlaştık kurtulayım istedim acaba matrah artışı çıksa bundan yırtar mıyım yani bu parayı ödemek gibi bir zorunluluğum var eğer çıkar ise ne diyorsunuz ödemesem sıfırlarlar mı mrk ettim bildirimle geldim size
 
Ben muhasebeci değilim ve net olarak bilmiyorum ama anlaşmaya girmişsiniz muhtemelen bana ödersiniz gibi geliyor. Tabiki bu matrah arttırımında sizleri dahil eder, anlaşmaya girenler dahil olmak üzere ya da bunu işaret eden bir cümle olur ise muhtemelen faydalanabilmeniz yüksek görünüyor. Çıkacak kanuna göre değişir. Tabi öncelikle bu matrah arttırımının çıkması gerekiyor beklemekten başka yapacak bir şey yok umarım çıkar.
 
Dönüş için teşekkür ediyorum bu korona sıkıntısında beni inanılmaz zorlayan bir durum bu bu yüzden youtube kanalımı bile kapattım geçti gitti ordada yanlış yaptım tüm videolarımı sildim. Bu ülkede uğraşamıyoruz bu tür vergilerle gerçekten de inanılmaz adaletsiz bir vergi yapımız var imkanım olsa bir saniye durmam bu ülkede yazık çok yazık !
 
Emin olun bize gelen cezayı duymak istemezsiniz sizin yüz katınız diyebiliriz. Kantarı ile oynanılan adalet, bir gün bunları böyle pervasızca yapanları da tartacaktır. Keşke kanallarınızı kapatmasaydınız daha iyi olurdu. Neyse bekleyelim görelim. Geçmiş olsun.
 
Geri
Üst