32 kot bedeni kaç beden oluyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sevginingucuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sevginingucuu

Forum Okuru
32 kot bedeni kaç beden oluyor?

32 kot bedeni kaç beden melek kadınlar kulübü 32 beden kot ölçüleri kadın forum'da.​

Arkadaşlar normalde pantolon bedeninde ben m 38 beden giyiyorum da ama kot bedeni olarak bedenim nedir bilemiyorum. Kaç beden almalıyım acaba? 32 kot bedeni kaç beden için olur bana olur mu dersiniz. 38 beden için acaba kot bedeni kaç olmalı dersiniz? Kaç ve kaç arasıdır kot beden ölçüleri?

images (19).jpeg

Merhabalar
Kumaş pantolon ve kot alırken bedenleri farklı 38 giyiyorsunuz kot pantolon üzerinde 38 görürsünüz ama size çok geniş olur çünkü kot bedende 38 beden 48 bedene sahip insanlar için uygun olacaktır. Eğer siz 38 beden iseniz kot bedende muhtemelen size 28-29 kot beden olabilir diye düşünüyorum. Ben de 38 bedenim biraz hafif göbek var ve bana 29-30 oluyor. Aşağıda dilerseniz kot bedenler ve karşısında kumaş beden ölçüleri ila karşılaştirabilirsiniz. Sorunuza göre de 32 kot bedeni kaç beden olur? Kotta 32 beden 42 bedene sahip birine olabilir.

images (21).jpeg

Dilerseniz aşağıdaki linkten de bedeninizi bilmiyorsanız inceleyebilirsiniz. "Bayan kot pantolon ölçüleri" konumuzu da incelemenizi tavsiye ederim.

Geri