AZRA Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #1 aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun sikisin şikişin sıkısın baktım herkesin bir köşesi var şu köşe neymiş birde bn bakim bnm de olsun istedim melekler bni de unutmayın bana da misafir olun😛arty:
sikisin şikişin sıkısın baktım herkesin bir köşesi var şu köşe neymiş birde bn bakim bnm de olsun istedim melekler bni de unutmayın bana da misafir olun😛arty:
AZRA Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #2 Ce: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun bu çiçekler bnm ilk misafirim olacak meleğe gelsin
Ce: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun bu çiçekler bnm ilk misafirim olacak meleğe gelsin
M Monera Forum Okuru 18 Mayıs 2008 #3 Ce: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun Köşen hayırlı olsun canım bol bol uğrarım artık🙂
M Monera Forum Okuru 18 Mayıs 2008 #4 Ce: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun Bunlarda sana🙂
AZRA Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2008 #7 Cevap: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun cnm saol çok teşekkür ederm bnde seni hep beklerim burda artık sana da ii geceler
Cevap: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun cnm saol çok teşekkür ederm bnde seni hep beklerim burda artık sana da ii geceler
aSqimSin Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2008 #8 Cevap: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun Hayırlı olsun yeni köşe yapmışsın🙂 al sana yemek ve çiçek. köşe hediyesi 🙂:dp47:
Cevap: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun Hayırlı olsun yeni köşe yapmışsın🙂 al sana yemek ve çiçek. köşe hediyesi 🙂:dp47:
mislinay Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2008 #9 Cevap: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun köşen hayırlı misafirin bol sohbetin çok olsun azracım🙂 iyi geceler canım
Cevap: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun köşen hayırlı misafirin bol sohbetin çok olsun azracım🙂 iyi geceler canım
mislinay Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2008 #10 Cevap: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun köşen hayırlı misafirin bol sohbetin çok olsun azracım🙂 iyi geceler canım
Cevap: aaaa az sıkışın arkadaşlar şu KÖŞEDE bnm olsun köşen hayırlı misafirin bol sohbetin çok olsun azracım🙂 iyi geceler canım