aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köşesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esena

Aktif Üye
Üye
aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köşesi
bunlarda benden ilk hediyen olsun canım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş

köşen hayırlı olsun pasika abla=)

meyve de getirdim yeris😀

Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş

pasikacım köşen hayırlı ziyaretçin çok ve muhabbetin bol olsun canım

canlarım benim harikasınız beni çok mutlu ettiniz...
hepinizi çokkkkk seviyorum
hepinize çokk teşekkür ederim

köşen hayırlı olsun pasikacımm bu da benden sana köşe hediyesi😀

aplacımmm keyiflii sohbetlerr... köşenn çookk güsellll

hoşgeldiniz meleklerim köşeme pasta ve çaylar hazır hadi soğumadan içelim çayları 🙂

bak pasikacım demedimmi bir hayır sever çıkar sanada köşe açar diye o hayır sever ben olmaya niyetlenmiştim ama esena benden önce davranmış neyse köşen hayırlı olsun misafirin bol olsun bu arada cumanda hayırlı olsun şimdilik eli boş geldim borcum olsun birdahaki sefere inş

saol canım hidoşum ablam köşen hayırlı olun pasika çok ce güzel muhabbetler dilerim