Hayatım sabah idrarı ile yapıyorsan sonuç negatif ise yüzdre yüz hamile değilsin demektir. Benim anlamadığım halen neden sürekli bir çok kez korunmasız ilişki yaşıyorsun. İçine boşalma olmazsa bile hamile kalma ihtimalin var bunu göz önünde bulundurun lütfen. En etkili yöntem ise prezervatiftir. Erkeklerde penis sertleşmesinden sonra boşalmadan önce penis ucunda bir zevk sıvısı gelir onda da yaşayan sperm olabileceğini dolayısı ile hamile kalabileceğini lütfen unutma.
ZEVK SUYU SUYUNDAN HAMİLE KALINIR MI
Zevk suyundan hamilelik belirtileri hamile kalınırmı zevk suyu nedin tüm ayrıntılar Melekler Forum'da sizlerle...
Zevk suyuyla hamilelik olur mıu ?Cinsel deneyimi olmayan gençler tarafın dan ,sayfamıza sıklıkla zevk suyuyla hamile kalınırmı diye sorular gelmekte. Bizde zevk suyuyla hamile kalınırmı sorusuna açıklama getirmek için bu konuy hazırlama gereği duyduk..
Sevgilimle sürtünmye yoluyla ilişkiye girdim , zevk suyu vajinama değdi hamile kalırmıyım, nişanlımla sürtünme yoluyla ilşkiye girdim elim zevk suyuna...
zevk suyu nedir, zevk suyuyla hamile kalınırmı,prostat suyuyla gebe kalınırmı,zevk suyuyla hamile kalanlar,zevk suyuyla gebe kalanlar,zevk suyuyla hamile kalma olasılığı hakkında bilgiler
Erkek cinsel organının vagina içine girmeden dışarıdan sürtünme ile temas olması şeklidir.Tam bir birleşme olmadan ve penisin vagina içine girmeden gerçekleşen ilişki sırasında , dışarıya boşalacak spermin vagina ağzı ile teması sonucu ile gebelik olabilmektedir.
Cinsel birleşme sırasında çok kısa bir süre için vajina içine penisin girmesi ile gebelik oluşur mu?
Vajina ve penisin temasının...