Adet Gecikmesi Ve Negatif Gebelik Testi
Geçen ay 4 Nisan'da regl oldum. Yaklaşık 4 gün kadar sürdü. Sonrasında şu anda 10 Mayıs ve hala regl olmadım. Döngüm 33 günde. Ben 28-30günde bir regl olurum. 1Hafta kadar geciktiğimi düşünüyorum. Regl olacakmış gibi hissetmiştim. Akıntılarım vardı, göğüslerim şişti, karnım şişti. Kasıkta sürekli bir batma hissi var. Hatta normale göre daha fazla rahatsız ediyor huzursuz etti beni ağrısı. Gebelik testi yaptım. Şu zamana kadar 3 ya da 4 tane test yaptım ve hepsi negatif çıktı. Bugün sabah uyandığımdaki ilk idrarımla da kaset test yaptım, o da negatif çıktı. Dün gece de erken gebelik yapmıştım, o da negatif çıktı.
Sizce gebelik olsaydı çıkar mıydı yoksa farklı bir şeyden mi şüphelenmeliyim? Yardım eder misiniz?
(1 Kez sarı-yeşil akıntı oldu fakat tekrar etmedi.)
Adet Gecikmesi Ve Negatif Gebelik Testi negatif çıkmıştı şimdi adet olmadım hamilemiyim ?
Merhaba,Geçen ay 4 Nisan'da regl oldum. Yaklaşık 4 gün kadar sürdü. Sonrasında şu anda 10 Mayıs ve hala regl olmadım. Döngüm 33 günde. Ben 28-30günde bir regl olurum. 1Hafta kadar geciktiğimi düşünüyorum. Regl olacakmış gibi hissetmiştim. Akıntılarım vardı, göğüslerim şişti, karnım şişti. Kasıkta sürekli bir batma hissi var. Hatta normale göre daha fazla rahatsız ediyor huzursuz etti beni ağrısı. Gebelik testi yaptım. Şu zamana kadar 3 ya da 4 tane test yaptım ve hepsi negatif çıktı. Bugün sabah uyandığımdaki ilk idrarımla da kaset test yaptım, o da negatif çıktı. Dün gece de erken gebelik yapmıştım, o da negatif çıktı.
Sizce gebelik olsaydı çıkar mıydı yoksa farklı bir şeyden mi şüphelenmeliyim? Yardım eder misiniz?
(1 Kez sarı-yeşil akıntı oldu fakat tekrar etmedi.)