Adet Gecikmesi Ve Negatif Gebelik Testi

Gecekusumsi

Üye
Üye
Adet Gecikmesi Ve Negatif Gebelik Testi

Adet Gecikmesi Ve Negatif Gebelik Testi negatif çıkmıştı şimdi adet olmadım hamilemiyim ?

Merhaba,
Geçen ay 4 Nisan'da regl oldum. Yaklaşık 4 gün kadar sürdü. Sonrasında şu anda 10 Mayıs ve hala regl olmadım. Döngüm 33 günde. Ben 28-30günde bir regl olurum. 1Hafta kadar geciktiğimi düşünüyorum. Regl olacakmış gibi hissetmiştim. Akıntılarım vardı, göğüslerim şişti, karnım şişti. Kasıkta sürekli bir batma hissi var. Hatta normale göre daha fazla rahatsız ediyor huzursuz etti beni ağrısı. Gebelik testi yaptım. Şu zamana kadar 3 ya da 4 tane test yaptım ve hepsi negatif çıktı. Bugün sabah uyandığımdaki ilk idrarımla da kaset test yaptım, o da negatif çıktı. Dün gece de erken gebelik yapmıştım, o da negatif çıktı.
Sizce gebelik olsaydı çıkar mıydı yoksa farklı bir şeyden mi şüphelenmeliyim? Yardım eder misiniz?
(1 Kez sarı-yeşil akıntı oldu fakat tekrar etmedi.)

Hayatım netlik olması açısından soruyorum 4 nisandan sonra bir ilişki bi yakınlaşma ne bilim ona benzer bir şey yaşadın mı ?

Hayatım sabah idrarı ile yapıyorsan sonuç negatif ise yüzdre yüz hamile değilsin demektir. Benim anlamadığım halen neden sürekli bir çok kez korunmasız ilişki yaşıyorsun. İçine boşalma olmazsa bile hamile kalma ihtimalin var bunu göz önünde bulundurun lütfen. En etkili yöntem ise prezervatiftir. Erkeklerde penis sertleşmesinden sonra boşalmadan önce penis ucunda bir zevk sıvısı gelir onda da yaşayan sperm olabileceğini dolayısı ile hamile kalabileceğini lütfen unutma.

2 gündür sabah idrarı ile test yapıyorum. Bugün de sabah idrarı ile erken gebelik yaptım,sonuç negatif.
Hayatım sabah idrarı ile yapıyorsan sonuç negatif ise yüzdre yüz hamile değilsin demektir. Benim anlamadığım halen neden sürekli bir çok kez korunmasız ilişki yaşıyorsun. İçine boşalma olmazsa bile hamile kalma ihtimalin var bunu göz önünde bulundurun lütfen. En etkili yöntem ise prezervatiftir. Erkeklerde penis sertleşmesinden sonra boşalmadan önce penis ucunda bir zevk sıvısı gelir onda da yaşayan sperm olabileceğini dolayısı ile hamile kalabileceğini lütfen unutma.

Ani gelişen durumlarda hazırlıksız yakalandık ondan dolayı maalesef.
bir şey daha soracağım.
Testlerin markası vs önemli mi sonuç için?

Hayır hayatım markalar önemli değil hangisi olur ise olsun sabah idrarı negatif ise negatiftir.
anladım teşekkür ederim.
Daha önce bir kez daha yazın yaşamıştım 10-11 günlük bir gecikme. Şu anda da sanırım bi 10 gün oldu. Sabah yaptığım idrar testlerinde gecesinde alkol aldığım oldu o sonucu etkiler mi?
Bir de sizce kan testi yaptırmama gerek var mı?

Geç döllenme türevi içerikler okudum. Fakat yaptığım testler hem normal hem de erken gebelik kitleriydi.

Ayrıca artık göğüslerimdeki şiş de hafiflemiş gibi ya da gözlerim alıştı bilmiyorum. İlişkiye girerken de inanılmaz kasığımda acı/ağrı oldu. Bunların sebepleri neler olabilir sizce? Atılamayan yumurta mıdır

Selamlar hayatım. Alınan alkol sonucu etkilemez yani sonuç negatif ve pozitif ise aldığınız alkolden ndolayı bir kayma ya da değişme olmaz kan testiin yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.

Kafamda deli sorular oluylor rahat edemiyorum diyor iseniz testinizi yapın kan testini sonuç değişmeyecektir hamile değilsiniz göreceksiniz.

Sevgiler.

Geri