Albüminuri Hastalığına Bitkisel Çözümler

T

TİTAN

Forum Okuru
Albüminuri Hastalığına Bitkisel Çözümler
Albüminuri Hastalığı için bitkisel kürler
Albüminuri Hastalığı bitkisel tedavi
Albüminuri Hastalığı için bitkisel yöntemler



Bir böbrek hastalığı olan albüminuri hastalığı ve tedavisinde kullanılan bitkisel çözümlerle ilgili bilgiler şöyle melekler :)


albuminuri-32d.jpg


Böbreklerin tam görevini yapamadığı için idrarda protein bulunması. İdrardaki proteinlerin büyük bir bölümünde albumin olması rahatsızlığıdır.

Hastalığın gerçek sebebini öğrenmek ve tedavi için sağlık kuruluşlarına ve doktorlara gidilmelidir. Herhangi bir sebep yoksa ve şikayetler devam ediyorsa, destek ve alternatif oalrak aşağıdaki bitkisel tariflerden biri veya birkaçı kullanılabilir.

1. Tarif:

Kayın ağacı, kırkkilit otu, altın ot, maydanoz yaprağı, taze fasülyenin kurutulmuşu, civan perçemi, avakado yaprağı. Otlar tamamı veya ayrı ayrı kaynatılıp aç ve tok karnına sıcak çay gibi içilir.

2. Tarif:

Kuru soğan ve sarmısak bol miktarda yenir. Süt ve süt ürünleri, tere otu, maydanoz, kereviz, taze fasulye, beyaz lahana bol miktarda yenir.

3. Tarif:

200 gr Demirhindi, 1 kg suda eritilip suyu çıkarıldıktan sonra 1 fincan 3 öğün aç karnına içilir.

4. Tarif:

1 kg bal
1 kg keçi boynuzu pekmezi
1 kg andız pekmezi
100 gr polen
100 gr arı sütü
100 gr kereviz tohumu
100 gr hıltan tohumu
100 gr tere tohumu
100 gr keten tohumu
100 gr ısırgan tohumu
100 gr mayana
100 gr maydanoz tohumu
tamamı dövülüp macun yapılır. 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenir.

5. Tarif:

Ayrık kökü
Kırk kilit otu
Kayın ağacı yaprağı
Okaliptus yaprağı
eşit miktarda karıştırılıp 2 su bardağı kaynar suya 2 yemek kaşığı koyulup 10 dakika demlenir. Aç veya tok karnına çay ve su yerine bol miktarda içilir.

6. Tarif:

100 gr lahana
100 gr taze fasulye kurusu
100 gr maydanoz kökü
100 gr tere
5 lt suya koyulup iyice kaynatılıp suyu süzülüp alınır. Aç ve tok karnına bol miktar 3 öğün içilir.

7. Tarif:

50 gr Kırk kilit otu
50 gr altın ot
50 gr ısırgan otu
50 gr ayrık kökü
50 gr avakado yaprağı
Tamamı karıştırılıp 1 lt suya otların karışımından bir avuç yıkanıp koyulur. Az kaynatılıp demlenir. Aç ve tok karnına 3 öğün en az 1-2 büyük su bardağı içilir.

8. Tarif:

2 kg bal
50 gr anason
50 gr tere otu tohumu
50 gr arpa unu
50 gr mayana
50 gr çörek otu
50 gr arı sütü
50 gr polen karıştırılıp macun yapılır. 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenir.

9. Tarif:

100 gr hünnap
50 gr labada yaprağı
50 gr mısır püskülü
50 gr kiraz çöpü
5 lt suda iyice kaynatılıp süzülür. Serin bir yerde veya buz dolabında saklanır. 3 öğün aç ve tok karnına en az 1-2 su bardağı içilir.

10. Tarif:

100 gr susam
100 gr anason
100 gr sarı sabır (aluevera)
100 gr zencefil
2 kg bal
100 gr polen
100 gr saf arı sütü
tamamı dövülüp macun yapılır. 3 öğün aç karnına ılık sütle veya sade oalrak 1'er yemek kaşığı yenir
 
Geri
Üst