Alemsin hala ya:)
alemsin ne demek

İşte benim halamın marifeti...Artık yorum size kalmış sakarlık mı ,komiklik mi yoksa şaşkınlık mı siz karar verin😀
Meleklerim benim bir halam var ki sormayın😀
Benim beden 5 yaş büyük bir halam var😀Sağolsun kendisi pek bir komiktir.Yaptığı birbirinden komik olayların haddi hesabı yok😀Birini anlatmak istiyorum
Benim beden 5 yaş büyük bir halam var😀Sağolsun kendisi pek bir komiktir.Yaptığı birbirinden komik olayların haddi hesabı yok😀Birini anlatmak istiyorum
Bir gün dedem ve bu halam olacak deli çarşıya çıkarlar.Babaanneme ayakkabı almışlar eve dönerkende bide balık alalım demişler.İkiside siyah poşette tabi.Eve giderler rahmetli dedem der ki;''kızım balıkları dondurucuya at akşam gidicez köye o saate kadar kötü olurlar dışarda kalmasın''der
Benim şaşkın halam da atmış dondurucuya poşeti.:zuha:Neyse akşam olmuş bizimkiler köye giderler.Dedem babaanneme poşeti fırlatır al hatun sana aykkabı aldım der😀Ama fırlattığı poşetten balıklar fırlar ve her yer balık olur

Bizim şaşkın sen tut ayakkabıları dondurucuya at😀Eeee tabi ki ayakkabılar da buz tutmuş ama balıklar heryerlere saçılmış

Bizim şaşkın sen tut ayakkabıları dondurucuya at😀Eeee tabi ki ayakkabılar da buz tutmuş ama balıklar heryerlere saçılmış
Babaannem olayı her anllatığında kahkalara boğularak anlatır.Bide der ki''deden o fırlattığı poşetten direk anlıma doğru gelen balığı hiç unutmuyorm.Resmen göz göze geldik''derdi😛iha:😛iha:

İşte benim halamın marifeti...Artık yorum size kalmış sakarlık mı ,komiklik mi yoksa şaşkınlık mı siz karar verin😀Bana sorarsanız tam bir şaşkın