»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #141 Kıllı ! Koyardim 😕 ilk aklima gelen o oldu 😀 Peki alttaki, en sevdigin bayan sac rengi ney??
$ul€ Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #142 siyah...ama nedenidir bilmem benimki kırmızı alttaki günde en az kaç msj atıyosun_? siteye değil telefondan
siyah...ama nedenidir bilmem benimki kırmızı alttaki günde en az kaç msj atıyosun_? siteye değil telefondan
$ul€ Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #144 hayat insanların doğup öldüğü ana kadar yaşamış ollduğu anların tamamı... alttaki kaç tane sevgilin oldu bu güne kadar...
hayat insanların doğup öldüğü ana kadar yaşamış ollduğu anların tamamı... alttaki kaç tane sevgilin oldu bu güne kadar...
BİTTERİM Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #145 hayat silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır ve hayat süprizdir🙂 sence aşk nedir?🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #146 ahh çikom bnm soruma cvp vermeliydin onunkine değil 🙂 bence aşk insanın ayaklarının yerden kesilmesidir soruma cvp alayım...kaç tane sevglini oldu bu güne kadar
ahh çikom bnm soruma cvp vermeliydin onunkine değil 🙂 bence aşk insanın ayaklarının yerden kesilmesidir soruma cvp alayım...kaç tane sevglini oldu bu güne kadar
BİTTERİM Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #147 ikimiz aynı anda yazdık galiba ondan oldu🙂 belki inanmıyacakın ama hiç olmadı korkuyorum gelen teklifleri hep ret ettim bu güne kadar Allah sonumu iyi etsin🙁 yaa senin😀
ikimiz aynı anda yazdık galiba ondan oldu🙂 belki inanmıyacakın ama hiç olmadı korkuyorum gelen teklifleri hep ret ettim bu güne kadar Allah sonumu iyi etsin🙁 yaa senin😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Aralık 2009 #148 Ohooooo 😀 Say Say BITMEZZZ (saka yapiyorum haa ) Alttaki Büyüye inanirmisin ???
$ul€ Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #149 ne işim olur ianmam yaa.... alttaki aşık olduğunu hemen belli edermisin tavırlarınla__??
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Aralık 2009 #150 Hayir (ama sanirim adam akilli asIk olmadigim icin, bilemiyorum ) Alttaki evlilikten korkuyormusun ??
Hayir (ama sanirim adam akilli asIk olmadigim icin, bilemiyorum ) Alttaki evlilikten korkuyormusun ??