ecege Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #1 altakine ne istiyosan sor bakalım? sor sor bitmezzz hımm ilk gelene en çok neden korkarsın.
kar_tanesi Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #2 Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? böcüklerden en cok nefret ettigin şey ne....
ecege Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #3 Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? yyaa kimse niye oynamıyoo
Hülya Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #4 Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? En çok yalandan nefret ederim... sevmediğin yemek ne ?
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #5 Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? işkembe çorbası alltaki en sevdiğin huyun hangisi
göknur Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #6 Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? azla yetinmeyi bilirim Alttaki dedikoduyu severmisin
M Monera Forum Okuru 2 Ağustos 2008 #7 Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? hayırrr alttaki en sevdiğin renk..
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #8 Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? mavi alttaki en çok korktuğun şey
kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #9 Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? sanırım bu soru bana sorulmustu ama ben yine cvplıyım böcüklerden alttaki kendini begenirmisin😀
Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? sanırım bu soru bana sorulmustu ama ben yine cvplıyım böcüklerden alttaki kendini begenirmisin😀
ecege Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #10 Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? :minik:yani hangi anlamda dedin bilmiyorum ama fizik olarak ewet beyenirim ama kendini beyenmiş olarak değilimdürr... hımm sen aşıkmısın kızz.....
Cevap: altakine ne istiyosan sor bakalım? :minik:yani hangi anlamda dedin bilmiyorum ama fizik olarak ewet beyenirim ama kendini beyenmiş olarak değilimdürr... hımm sen aşıkmısın kızz.....