seyma_rky Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #202 Her ikisi de desem olmuyor mu? Sevilirim ama karşılık veremezsem o/nlar üzülür. Ben severim karşılık alamazsam ben üzülürüm hep SEVGİ KARŞILIKLIDIR aaa ayırmayın bu iki güzel şeyi 🙂 Geniş aile mi , Gönülçelen mi ?
Her ikisi de desem olmuyor mu? Sevilirim ama karşılık veremezsem o/nlar üzülür. Ben severim karşılık alamazsam ben üzülürüm hep SEVGİ KARŞILIKLIDIR aaa ayırmayın bu iki güzel şeyi 🙂 Geniş aile mi , Gönülçelen mi ?
ebe melek Üye Üye 7 Ocak 2011 #203 evet asigim hemde canimi verecek kadar tam ustune basidin 😀 nereye gidib görmek isterdin
A aYYa-MoDa Forum Okuru 7 Ocak 2011 #204 mekke peygamber efendimiz (sa.v) 'in bulunduğu müslümanların kalbi çok istiyorum orayı görmeyi allah nasip eder inşllh heeey alttaki beni seviyonmuuuu
mekke peygamber efendimiz (sa.v) 'in bulunduğu müslümanların kalbi çok istiyorum orayı görmeyi allah nasip eder inşllh heeey alttaki beni seviyonmuuuu
yeşilelma Üye Üye 7 Ocak 2011 #205 eet ben burdaki meleklerin hepsini çok seviyom.... alttaki kaç kilosun söyle bakım
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #209 soruya bak annemin ismi sultanım,meleyim,yaşama sebebim,tek varlığım,liste böle uzar gider😀 hayatında keşkemi daha çok iyikimi ?
soruya bak annemin ismi sultanım,meleyim,yaşama sebebim,tek varlığım,liste böle uzar gider😀 hayatında keşkemi daha çok iyikimi ?
sudembeyaz Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #210 keşkelerimm oldu canımm ama ardından iyiki demeyi de öğrendim sen söyle meleğimmmm aldatıldın mı hiç