MEÇHUL Daimi Üye Üye 25 Mart 2009 #1 asaletli siyah asaletli nickler siyah abiyeler asaletle ilgili sözler asaletli sözler siyah ile ilgili her kadının 1 tane siyah elbisesi vardır ve olmalıda...🙂
asaletli nickler siyah abiyeler asaletle ilgili sözler asaletli sözler siyah ile ilgili her kadının 1 tane siyah elbisesi vardır ve olmalıda...🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Mart 2009 #2 Cevap: asaletli siyah tam benlikler çok hoşlar dolabımda 4 tane siyah kıyafetim var gerisi gök kuşağı gibi rengarenk🙂emeğine sağlık
Cevap: asaletli siyah tam benlikler çok hoşlar dolabımda 4 tane siyah kıyafetim var gerisi gök kuşağı gibi rengarenk🙂emeğine sağlık
MEÇHUL Daimi Üye Üye 25 Mart 2009 #3 Cevap: asaletli siyah teşeşkürlerr canımmm beğenmene sevindimm🙂🙂
vildan88 Yeni Üye Üye 25 Mart 2009 #4 Cevap: asaletli siyah Bende siyah çok bulunur zaten siyah abiyeleri severim. Ayrıca bu çok hoşuma gitti
Cevap: asaletli siyah Bende siyah çok bulunur zaten siyah abiyeleri severim. Ayrıca bu çok hoşuma gitti