Aşılamadan sonra gebelık kac gunde ogrenılır

Kızlar nerelerdesınz rabbım 2015 de bıze bebısler verır ınss. hayırlı seneler ozge m elıf naptınız bakalımm...

Napıyım canım ya 🙂 gittim saç rengimi değiştirdim kafam rahat artık hiçbişeyi takip etmiyorum 🙂 2015 güzellikleriyle sağlıklı huzurlu mutlu ve sevdiklerimizle geçecek bir yıl olur inşallah hepimiz için 🙂 sen ne yaptın canım 🙂

OHHH II YAPMISSIN CNM VALL BENDE NAPIM CALISIYORUM ZATEN KAFAM RAHAT O NEDENLE BENDE TAKMIYORUM AMA BIRKMAYACGIM PESINI TABIKIDE 🙂)) PZARTESI DR A GIDECEGIM IKINCI ASILAMAYI KONUSMAK ICIN ARTIK HAYRLISI OLUR INSS CNM

Bende ilk asilamami 29.12 de oldum bugun yedinci gunum ama hicbir rbelirtim yok.ilac kullanmazsam adet olamiyorum o yuzden sizler gibi adet tarihimdende anlayamiyorum bekliycem artik 15. Gune kadar..

gizem iskioğlu naptın test yaptın mı sonuç ne oldu özge m sen ne yaptın cnm kaçıncı gunun benımde adetıme 4 gun var bakalım ne olacak olursam heemen başlayacağım yıne bakalım kısmet ınss

Napiyim kizlar bu sefer pek umudum yok.asilamada 9.gunum ne agrim ne sizim hicbi belirti yok..pazartesi kan testim var..