Ö
özge m
Forum Okuru
Eda ya kismet artik.bu seferde olmazsa tekrar denicem.yilmak yok.senide elifide merak ediyorum.
Eda ya kismet artik.bu seferde olmazsa tekrar denicem.yilmak yok.senide elifide merak ediyorum.
ASILAMAMI TUP BEBEK MI ASILAMADA O KADAR YUKSEK IGNE VERLMIYOR KI EN FAZLA DORT BES TANE OLUYOR ODA COK OLMUS OLUYOR YANI DRUM NORMALDE BIR YADA IKI TANE OLUYOR ASILAMADA DEMISTIMerhaba kizlar bn bugun ilk asilamami yaptirdim , 14 tane yumurtm olusmus doktor şansimin yuksek oldugunu söyledi , ins olumlu sonuclar alirz🙂
özge m cnm naptın test yaptın mı ya benım de bugun adetım ıkı gun oluyor gectıı ınss bugun ve yarın olmazsam carsambaya kadar bısı yapmayı düşünmüyorum ama nedense ıcımde bu sefer oldu mu dıe bı ses var ıns yanılmıyorumdur yaEda ya kismet artik.bu seferde olmazsa tekrar denicem.yilmak yok.senide elifide merak ediyorum.
özge m cnm naptın test yaptın mı ya benım de bugun adetım ıkı gun oluyor gectıı ınss bugun ve yarın olmazsam carsambaya kadar bısı yapmayı düşünmüyorum ama nedense ıcımde bu sefer oldu mu dıe bı ses var ıns yanılmıyorumdur ya
AYY ELIF HALA GELMEDI VALLA NORMALDE IKI GUN ONE ATIYORDU YINE OLMADIM AMA TEST YAPAMIYORUM ASILAMADAN SONRA CANM COK ACIDI CIKMAYNCA SIMDI DE TEST YAPAMIYORUM YARIN BELKI YAPARIM INSS HEPIMIZ HAYIRLI SONUCLAR ALIRIZ OZGEM NAPTI YAA BENDE MERAK EDIYROUM OLDU GALIBA BU SEFER INS🙂Edaaaaa 🙂 ne diyosuunn 🙂 inşallah bebiş vardır canım yaaa 🙂 ayyy iki gün daha geçsin hemen test yap sonucunu bekliyorum heyecanla 🙂 özge yaz bize canım sonuç ne çıktı inşallah olumludur sevincinden yazmaya fırsatın olmamıştır 🙂