Merhaba Handanca Hanım,
bana da açılım yapabilir misiniz? ikimizin de burcu terazi. açılım ve emeğiniz için şimdiden teşekkürler. ikimiz için gelecek umudu var mı?
Bu arkadaşının sorunları fazla vede snei üzebilir. Dikkatli ol. Herşeyi Allah bilir canım. Ama yanlış yapılan şeyler yada bildiğin gözardı ettiğin şeyler var sanki. Bu konularda net tavırlı olmassan ben bu ilişki için devamlılık yok derim.
Birbirinizi çok eleştirmeyin. Birazda güzel şeyleri düşünün. Güzel şeylerden bahsedin. Yoksa bişey bulamazsanız birbirinizde sağlıklı bir ilişkide olmaz bu.
abla çok kötüyüm.. sözlümle dün tartıştık ve bi gündür hiç haberleşmiyoruz...kısa gibi gelebilir ama bizim için çok uzun bi süre bu... şuan neler düşünüyor.. çok mu kinli bana ayrılık geçiyor mu aklından...ben ikizler o oğlak... yardımcı ol bana ablacım lütfen...
Zor bir döneme bile bile girme derim. Tartışmalarda devam ettirmek yerine susup onun morali daha iyken hatasını söylemen en akılcı yoldur.
Sonra böyle huzursuzluğunuz sizi allak bullak eder. Merak etme ayrılığın geçici. Olayı iyice analize et. Ve tamir etme yoluna giriş. Merak etme bişey kaybetmez. Aksine onun gözünde yücelirsin.
Durumu fazla uzatmadan vede çok düşünmeden kurtar canım. Yalakalık yap demiyorum ama güzel cümlelerini esirgeme derim.
Ben baktirali kac gun oldu saymadim dogrusu,yinede yazayim dedim konuyu gorunce,benim burcum yengec,esimin ise boga,aslinda hayatimda degisikliklerin olacagi bir donemdeyim ,birazda merak benimki ne olacak diye.
Merhaba Handanca,
Benim burcum terazi, onun burcu da aynı. Bizim anlayamadığım şey bu ilişkinin sonu evlilik mi? beni seviyor mu? çok teşekkür ederim harcayacağınız zaman ve emeğiniz için.
Selm Handanca, ben ikizler burcuyum. Ayrıldığım erkek arkadaşım oğlak burcu. Merak ediyorum bana yeniden dönecek mi? ve bizim onunla bir evliliğimiz olacak mı? yoksa ben başka biriyle mi evleneceğim ve ne zaman? eski erkek arkadaşım beni hala seviyor mu? Teşekkür ederim.
Ben baktirali kac gun oldu saymadim dogrusu,yinede yazayim dedim konuyu gorunce,benim burcum yengec,esimin ise boga,aslinda hayatimda degisikliklerin olacagi bir donemdeyim ,birazda merak benimki ne olacak diye.
Evet güzel bir dönem yaklaşıyor ama hemen değil zamanı var daha.
Bu dönem pek keyfin yok zevk almıyor keyifsizsin. olayların üzerinde kendini çok yorarak analiz yapma. Olacak şeye engel olamazsınki. Moralini hep yüksek tut sen.
Birde yerine getiremediğin şeyler var hala. zaman ayırıp onlrlada ilgilensen fena olmaz. Maddiyat olarakta harcamalarınızı ölçülü yapın. Bir dönem sıkıntı çıkıyor.
Merhaba Handanca,
Benim burcum terazi, onun burcu da aynı. Bizim anlayamadığım şey bu ilişkinin sonu evlilik mi? beni seviyor mu? çok teşekkür ederim harcayacağınız zaman ve emeğiniz için.
Selm Handanca, ben ikizler burcuyum. Ayrıldığım erkek arkadaşım oğlak burcu. Merak ediyorum bana yeniden dönecek mi? ve bizim onunla bir evliliğimiz olacak mı? yoksa ben başka biriyle mi evleneceğim ve ne zaman? eski erkek arkadaşım beni hala seviyor mu? Teşekkür ederim.
Çok cahilce tyaptığın davranışlar onu senden uzaklaştırmış. Elbette dönüşü olacak arkadaşının sana karşı sevgiside var. Ama bu dönüş senin istediğin anlamda olmaz.
Kimle nezaman evleneceğini kartların bilmesi takdir edersinki olanaksızdır. Ama bu dönemin beklediğinden güzel geçecek vede ani süprizler yaşayacağın bir dönem olacak. bunu kartlardan hissedebiliyorum.
İletişimde akılcı ol. Fevri ve sinirli görünme. Bu sana herzaman kazandırır.
Evet güzel bir dönem yaklaşıyor ama hemen değil zamanı var daha.
Bu dönem pek keyfin yok zevk almıyor keyifsizsin. olayların üzerinde kendini çok yorarak analiz yapma. Olacak şeye engel olamazsınki. Moralini hep yüksek tut sen.
Birde yerine getiremediğin şeyler var hala. zaman ayırıp onlrlada ilgilensen fena olmaz. Maddiyat olarakta harcamalarınızı ölçülü yapın. Bir dönem sıkıntı çıkıyor.
Handancam tekrar merhabalar nasılsınız? pazar günü sınavımda senin de bana yaptığın duaları hissettim inşallah bu dualar sayesinde iyi sonuç almayı ümit ediyorum. bugünler bir ilişki olacak gibi.Arkadaşın burcu boğa, benimki ikizler.. Ortam kötü olunca çok endişeleniyroum ve artık ne eş ne de iş konsunda hayal kırıklığına uğramak istiyorum. Hayatım düzene girsin ve artık ben de ailem de mutlu olsun istiyorum acaba arkadaş benim için ne düşünüyor karakter olarak ve aile yapısı olarak uyar mıyız? Dürüst biri midir? Eğer görüşmelerimiz olumlu giderse benim iş durumumdan dolayı
mersine gelmesini istiyoroum acaba gerçekten gelirmi ve burada işş durumu iyi olabilirmi? ortam kötü olduğundan çok tedirgin oluyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam. canım 15 günüm yarın doluyor o yüzden şimdi müsaitken yazmak istedim. eğer 15 günüm dolunca bakarsan çok memnun olacağım görüşmek dileğiyle