Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teşekkür ederim handancam🙂 Sizi çoooook seviyorum🙂 Ellerinize yüreğinize sağlık🙂ben güzel haberler vereceğimi hissediyorum, yorumunuz bu yönde olduğu içinde çok mutlu oldum🙂 siz çok iyisiniz. cümlelerinizi öyle özenli seçiyorsunuz ki adeta pozitiflik akıyor.Tekrar teşekkür ederim ilginize🙂çok teşekkür ederim
güzel haberlerle, mutlulukla tekrar görüşmek üzere 🙂
sevgi dolu günler dilerim 🙂

Merhaba Handanca, yaşasınnn sonunda kavuştuk yine Allah'ın izniyle size, o kadar çok özledim ki sizi anlatamam çünkü sanki tarot yorumundan öte sizinle bir arkadaş gibi hatta en yakın arkadaşıma açık olamadığım kadar açık oluyorum.İnanın birçok insanın hayır duasını alıyorsunuz , bence yaptığınız şey paha biçilemez. Umarım 2010 sizi gerçekleşmesini istediğiniz bütün güzellikleriyle karşılar. Benim bu yıl umutlarım çok her anlamda. Öğretmenim ve kariyerime yeni başlıyor sayılırım yepyeni bir ülkedeyim ve herşeye silbaştan yapıyorum. Ben aslında Handanca Hanım genel anlamda baktırmak istiyorum ama şimdi sanırım en çok merak ettiğim şey ilişkim ve o nedenle bu sayfaya yazıyorum. benim burcum terazi ve hayatımdaki kişi de terazi. bizi neler bekliyor merak ediyorum. bu yıl evlenirmiyiz? İnanın onun için yaşadığım yeri bırakıp onun yaşadığı yere taşındım. Umarım bütün bunların farkındadır. Bana sevgisi var mı, benim için düşünceleri neler bilmek istiyorum. teşekkürler
ve başarı dolu huzurlu bir yıl diliyorum

merhaba handanca abla

slm nasılsınız.2010 yılınız mutluluk,sağlık ve huzur getirmesi dileğiyle.Ben daha öncede yazmıştım.fakat cvp alamadım.ben 28.10.1983 akrep burcuyum.sözlüm 12.12.1977 yay burcu.bize açılım yapabilirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederimm.

Canım 5. aya kadar bu insanla ilgili daha çok sevineceğin bir adım atacaksın. Elbette mücadeleler olacak. Ama bunlar asla seni yıldırmamalı. İçini kemiren şeylerden kurtul. Onlar moralini bozmakan başka bir işe yaramaz.
Sevdiğin insana sevgini ve güvenini zaman zaman hatırlat. En sonunda isediğin dengeye zaten kavuşacağın görülüyor.
Elinde bu doneler varken artık herşey sana kalıyor. O günlere stres içinde değil sevgi ve poziif enerjiyle yaklaşmalısın.

Merhaba Handanca, isminiz bu herhalde demi. ben yeniyim sitede ama sanırım bağımlısı oldum herşey çok güzel ve faydalı. sanıırm servet değerinde bilgiler içeriyor bu site. herkes çok uyum içinde ve paylaşmayı seven insanlarla dolu, bu çok güzel. Yeni yılınız kutlu olsun öncelikle. Ben erkek arkadaşımdan ayrıyım aslında görüşüyoruz ama ayrıldı benden ama bana karşı birşeyler hissediyor ben bunu her görüşmemizde hissediyorum. Onu çok seviyorum ve evleneceğim kişi o olmasını istiyorum. acaba bize tekrar birliktelik görünüyor mu, benim için tarot açılımı yaparmısınız Handanca (kusura bakmayın herkes böyle hitap ediyor diye öyle yazdım isminizi). Bizim burçlarımız terazi ikimizin de aynı. onu çok seviyorum acaba o da beni seviyor mu, tekrar birliktelik görünüyor mu merak ediyorum. zamanınız için şimdiden teşekkürler

Yaşama sevincini kaybetmiş gibisin. Bu dönemin durgun olması koca bir yılın durgun olacağı anlamına gelmiyor biliyorsun.
Ciddi anlamda seni üzecek bir ayrılık yok korkma. Sana fazla uzak değilken kendini ona sevdirmeye bak. Uyumlu görün. sevimli ol.
Sorun çıkarma. Güzel konuşmaya çalış. Bu tür şeyler onda alışkanlık yapıp huzuru senin yanında bulacaktır..
Benim tavsiyelim ortada. Uygulama sırasıda sende. Bu ilişkiyi tamir etmeye başla bakalım.

slm merhabalar benim burçum yengeç eşimin yay oğlumunda yay oğlum 3 yaşında eşimden iş nedeniyle ayrıyım ilişkimizin durumunu açıklarsan çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler kolay gelsin sana canım...

3 vakit içinde sana bir haber gelecek. kararsız kalacaksın ne yapayım diye. Fakat ne olursa olsun güçlü ol. Çünki bu kararsızlık yaşama sürecinden 2 vakit sonra çok ama çok güzel bir döneme adım atacaksınız.
Geç kalan yada eksik olan mutluluğun tamamlanacak.
Akıllıca ve dikkatli geçir bu dönemi. Sağlıklı hareketlerin yüzünüzü güldürecek bunu unutma.
Kararlarını alırkende duygusallık yapma. Mantığını herzaman ön planda tut. Hak ettiğin mutluluk fazla uzakta değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...