Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaklaşık 5 aydır biriyle yazışıyorum, 2 gün önce herşey bitti.bazı şeyleri göremiyorum, bitirmekle iyi mi yaptım, vicdanen rahatsız olmak istemiyorum.burcu kova, benimki de yengeç.

kuralların iki tarot için ayrı ayrı geçerli olduğunu düşünmüştüm, artık 15 gün sonraya sorarım.

2010 bu ilişki için süper şeyler getiriyor. Hata olduğu zaman onun geçiştirme canım. tamir etmeye bak. bu ilişkini daha sağlam yapacak.
Bir dönem durgunluk yaşasanda ben bu ilişkide ileri için güzel fırsatlar geleceğini görüyorum.
Davranışlarında aşırı olma. Uyumlu olmaya çalış. Dürüstlüğün sana bu yolu daha kolay kılacak. Birde bazen sabırsız oluyorsun. Buna hiç gerek yok. Evlilik dileğin zamana bağlı.
zamana baglı derken biraz zaman mı geçmesi gerek handanca

merhabalar handanca umarım iyisindir ben koç burcuyum eşim başak geçen senelerde çok zor zamanlar geçirdik 2010 yılı bize neler göstericek şimdiden teşekkür ederim canım

ben burayada yazdım ama dünde başka yerde baktırmıştım sana aynı yermi bilemiyorum ama dün genel bakmıştın

Canım ben geldim ..Ben ikizler,eşim terazi,oğlum aslan,kızım koç...Hepimize birden bakabilirmisin acaba?

Ne olacak halimiz? Teşekkürler şimdiden..

Canım ben geldim ..Ben ikizler,eşim terazi,oğlum aslan,kızım koç...Hepimize birden bakabilirmisin acaba?

Ne olacak halimiz? Teşekkürler şimdiden..

hoşgeldin canım🙂
Gelecekteki bazı kişiler ve olaylar için tedirgin gördüm seni. Bir taraftanda söylenenlerle yapılanlar tutumuyor. Buda kafanı karıştırıyor. Merak etme bunların hepsi zamanla çözülecek.
Oluşan yada oluşacak bir tartışma seni üzebilir. Ama anlayış ve mantığınla bunu büyütmeyip alttan almanı tavsiye ediyorum.
Geçmişteki güzel olayları sakla kafanda. Şimdiki şartlarla kıyaslamak seni aile içinde yıpratır. Daha güncel olmaya çalış. Kendini geliştir.
Bu dönemde yaşanan durgunlukta geçici 2010 özellikle 2. yarı sana ve ailene güzel olaylar getirecek. İhaml edildiğini düşünüyorsun . haklısın. Bunu güzel konuşmalarla çözmeni öneriyorum. Moral senin için çok önemli çünki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri