bu ne saçmalık yaaa mesaj yazıcak bişi ilgimi çekmiyo belki sadece fal baktırmak ilgimi çekiyo illede abuk subuk yorumlarmı yapıcam ilgilenmedıgım şeler altına sırf forumda kalabalık yaratmak için yapıyosunuz çok ilginç birtek burda böle bi uygulama var bakmıyosan kendın bılırsın yöneticilerde iptal edebılır üyeliğimi böyle bi saçmalık hiç bir kaliteli sitede yok inanılmaz ucuzsunuz
yuh bKTIRMAK İSTEMİYOSANİZ HAKARET ETMENİZE GEREK YOK HER SİTENİN KENDİNE GORE KURALLARİ VAR İŞİNİZE GELMİYOSA BAKTİRMASSINIZ çok ayıp bakarken iyide bakmayıncami kotü olunuyo ne nnankor insanlar var
bu ne saçmalık yaaa mesaj yazıcak bişi ilgimi çekmiyo belki sadece fal baktırmak ilgimi çekiyo illede abuk subuk yorumlarmı yapıcam ilgilenmedıgım şeler altına sırf forumda kalabalık yaratmak için yapıyosunuz çok ilginç birtek burda böle bi uygulama var bakmıyosan kendın bılırsın yöneticilerde iptal edebılır üyeliğimi böyle bi saçmalık hiç bir kaliteli sitede yok inanılmaz ucuzsunuz
Senin taleplerinle bu site yönlendirilmiyor. Kimse kalabalık ol diye seni buraya üye yapmadı.. Hep size çalışılırsa durum iyi. Yok işinize gelmeyen bişi olursa biz kötüyüz. Sadece senin kararınlada kalite ölçülmüyor. Üyelik durumunlada şimdi ilgileniyorum merak etme..
Bazı şeylerin gelişmesinde neden aslında sen oluyorsun. Biraz daha geniş düşünebilsen bu ilişkide daha güzel yollar alabilirsin. Aradada gereksiz inatlaşmaların var. Uyumlu olmaya çalış. 2010 ilişkin için tam bir olgunluk dönemi olacak diyebilirim. bu arada bazı hareketlerinde işaretler bırakıyor. Azcık düşünerek akıllıca şeyler yap. Karşındaki kişi çokta zor biri değil. Sevgini ilginide belli et canım. Dediğim şekilde değiştirebilirsne kendini güzel gelişmeler seni menmun etmeye yetecek.
Handanca Hanım merhaba, nasılsınız? benim için açılım yapabilirmisiniz?sanırım herşey kötü gidiyor, erkek arkadaşımın hayatında başkası var bana kendisi söyledi🙁. bizim barışma ihtimalimiz var mı onunla? beni seviyor mu?moralim bozuk biraz kusura bakmayın . benim ve onun burcu terazi. teşekkür ederim, umarım içimi rahatlatacak bir yorum çıkar. hoşçakalın, size yazmak bile güzel rahatlamak adına, herkesle açık açık paylaşamıyorum.
Handanca Hanım merhaba, nasılsınız? benim için açılım yapabilirmisiniz?sanırım herşey kötü gidiyor, erkek arkadaşımın hayatında başkası var bana kendisi söyledi🙁. bizim barışma ihtimalimiz var mı onunla? beni seviyor mu?moralim bozuk biraz kusura bakmayın . benim ve onun burcu terazi. teşekkür ederim, umarım içimi rahatlatacak bir yorum çıkar. hoşçakalın, size yazmak bile güzel rahatlamak adına, herkesle açık açık paylaşamıyorum.
Yüzleşme zamanı değil canım. Şimdi geçmişte yapmadığın fedakarlıkların faturasıdır bu. Hayatında kimse yok onun. Boşa üzülme sen. Seni üzmek için yapıyor. Sana şunu diyorum. Tüm masumluğunu ortaya koy. Candan samimi ol. Abartmadan yap bunlarıda. Kendine bak. Konuşmalarını seçerek yap. Sitemli cümleler kurma. Onu sevdiğini ve kaybetmek istemediğini söyle. Yinede istemiyorum derse, biraz arama sorma bakalım. Ama öncelikle dediklerimi yapki, geriye dönüp yapmadıkların için pişman olma.. Korkularının üstesinden geleceksin. Önyargılı olmadan davran. En şirin yüzünle tebessüm yap ona. konuşmalarında samimi olduğuna inanacaktır.