Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben başak burçluym daha once baktıgınızda sevdgum insanin banna donecegini yazmıştınz daha bu gelişme yok nezaman gelme ihtimali var kaç vakıt görünüyo o boga brcu eger o bana dönese ona nasil davranmaliyim

ben başak burçluym daha once baktıgınızda sevdgum insanin banna donecegini yazmıştınz daha bu gelişme yok nezaman gelme ihtimali var kaç vakıt görünüyo o boga brcu eger o bana dönese ona nasil davranmaliyim

Canım sana 30/12/2009 da 257 nolu mesajla bunları yazmışım..

Onun dönmesi ilk başlarda olsa bile sonrası için menmun etmez..
Karşına çıkacak başka fırsatlar görüyorum. Anladığım kadarı ilede yeni biri ile tanışacaksın. Bu kişiyi şuan tanımıyorsun..

Hayallerini daha gerçekçi kur. Neyi ne kadar yapacağın belli. Karşındaki erkeği problemli ve sorunları olan biri olarak gördüm. Bencil ve ikiyüzlü çıkıyor bazı ortamlarda. Bence şimdilik özgürlüğünün tadını çıkar ve gelecek güzel kısmetini bekle.

Bu şartlarda dönmesi bile hayırlı değil. Bunu demek istemişim.
Kaldıki şimdiki kartlarında onun hayatında başka biri olduğu çıkıyor.
Dönüş olsa bile senin istediğin anlamda olmaz. Geri döner. Sen ilişki elindeykende gereken tavizi göstermemişsin canım. Buna rağmen geleceğin güzel.
2010 özellikle mart ayından sonra sana güzel düprizlerle geliyor.
Toparlanmanı tavsiye ediyorum. Aksi takdirde deprasyon yaşarsın.

handanca abLacmm bnada bi açıLım yapar msn bnmki başak o boğa 3 gün ii bi gn kötüyüz acaba ayrıLck myz yada bnden sıkılck mı bi gn ben onu çok sewiorum ewlnmk istiorum oluck mı acaba oda istediğini söyLüo 10.ayımızdayz şuann... şmdiden çok teşekkr ederm

Son düzenleme:
mrb handanca daha öncede tarot baktırdım =)
suan bi sorunum yok ama sadece senden öneri ve akıl almak istiyorum
ask hayatımla ilgili
benim burcum yengeç onunki akrep
iliskim suanda 6.ayında =)
simdiden tesekkür =)

handanca abLacmm bnada bi açıLım yapar msn bnmki başak o boğa 3 gün ii bi gn kötüyüz acaba ayrıLck myz yada bnden sıkılck mı bi gn ben onu çok sewiorum ewlnmk istiorum oluck mı acaba oda istediğini söyLüo 10.ayımızdayz şuann... şmdiden çok teşekkr ederm

Yok ayrılık filan. Yanlız konuşmaların sivri canım. Hani yumuşak konuşacaktık. Hani ağzımıza her geleni söyelmeyecektik? Sen önce bunları halletmeye bak. Şüpheli tavrından kurtul. Yanında huzur bulmassa gider. Değiştir kendini. O zaten sana bakıp değişmem lazım diyecek. Ama sen böyle davranırsan pat diye biter.

3 Vakit içinde güzel bir gelişme olacak. Huzur ver canım oldumu. Tartışma olduğunda devam ettirme. Mükemmel yaratıcılık var sende. İlişkini tatlandırmak sana düşüyor. Daha sonra tekrar açılım yaparız. Şimdilik ilişkini tamir et ve gelişmeleri yaz.

mrb handanca daha öncede tarot baktırdım =)
suan bi sorunum yok ama sadece senden öneri ve akıl almak istiyorum
ask hayatımla ilgili
benim burcum yengeç onunki akrep
iliskim suanda 6.ayında =)
simdiden tesekkür =)

Arada bazı olaylar kontrolünden çıkıyorsa bu senin yetenek eksikliğinden. Bazı şeylerde kendini geliştirmen lazım. Onu taşırsan daha mutlu olur. Buda sana elbette iyi yansır.
Yılın 2. yarısına kadar sabırla ve uyumla geçir gününü. Sana bu yıl içinde güzel sevindirici şeyler yapabilir.
Kendini ihmal etme. Sıkıntılarınızı dengeli iletişimle daha kolay halledersiniz. Ağzınıza
geleni değil. güzel cümleleri kullanarak tartışın.
Süreklide geçmişi tartışmayın canım. Gelecek güzel görünüyor. Ne kadar mutlu edersen o kadar mutlu olursun. sağlıkla kal.

çok teşekkr ederm abLacm ewt bi iki gndr bende dediğin gbi yapıorm stn insh hep böyLe oLurus eLine yüreğine sağLık.... sende hep mutLu oL çok sewioruz seni...

Arkadaşının hayatında kimseyi görmedim. Fakat şuan ayrıysan sana tekrar gelebilir. Kartlara sorarsan bu ilişkide yol alamazsın.
Sorumluluk alacak bir kişilik olarak çıkmıyor. Uçarı bir yapısı var.
Çok kararsızsın. Bence kartların etkisini fazla düşünme. Sen artıları eksileri bir yere koy. Mutlu ediyor, üzüyormu? Düşün ve kararını ona göre bağla..
Dikkatli ol, bu anlamda yaşadığın sevinçler varsa bunlar sahte zaferler..
Umarım hakkından hayırlısı olur.
en son baktırdıgımda bunları soylemiştiniz hala bi tik yok ondan ben onun hayatında başka birininin oldugun duşunuyorum ama emin degilim varmi başka biri bana geri dönüşü olacakmi...döneceksede kartlar kaç vakit gösteriyo kartlariniz bizim ilişkimiz için neler söylecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri