Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bacaklarım çarpık ne yapmalıyım melek kadınlar kulübü bacaklarım çarpık nasıl düzelir forum'da.
Merhaba ben lise iki öğrencisiyim etek giymek istemiyorum yani giymek istiyorum ama giyemiyorum çünkü bacaklarım çarpık görünüyor. Çok rahatsız oluyorum çocukken çok umursamiyordum galiba ama şimdi artık rahatsız ediyor beni. Bacaklarım çarpık ne yapmalıyım bu durumda. Bu düzelir mi?
Merhabalar
Bacakların çarpık olması sosyal hayatta sizi etkileyebilir evet. Bunun tedavisi elbette mümkün. Peki çarpık bacak tedavisi nasıl yapılır? Çarpık bacaklar ameliyatsız bir şekilde sadece fizik tedavi ile düzelmesi mümkün değildir. Bunun için ortopedi ameliyatları ile kemiklere dokulara müdahale edilerek düzeltmeler yapılabilir. Estetik olarak yağ enjeksiyonlari yöntemi ile operasyonlar yapılabilir. Bu operasyonlar biraz zorlu ve uzun süreçli olabilir. Ameliyatta lokal anestezi ya da genel anestezi verilerek bacakların arka kısmından yatay kesi atılarak uygun şekilde dolgu olacak şekilde yağ dokuları konur.
Çarpık bacağa sahip olanlar için önemli olabilecek bir yazı daha paylaşmak istiyorum. "Çarpık bacaklar implantla düzeltilebiliyor" konusunu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.