K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Ocak 2008 #1 Balkon nerde, korkacak insan yaa... Böyle bir balkon görmediniz bence.Şuna bakın insan buraya çıkmaya cesaretini nerden bulacak.Çok ilginç öyle değil mi?😕😕 Moderatör tarafında düzenlendi: 7 Mayıs 2009
Böyle bir balkon görmediniz bence.Şuna bakın insan buraya çıkmaya cesaretini nerden bulacak.Çok ilginç öyle değil mi?😕😕
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #2 Ce: Balkon nerde, korkacak insan yaa... ooooooo oda neydı..muhtesem ya..ama dusmektende korkarım🙂🙂
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #3 Ce: Balkon nerde, korkacak insan yaa... bende çok korkarı yaff anammmm benim ükselik korkum var bakmaya bile korkarım
Ce: Balkon nerde, korkacak insan yaa... bende çok korkarı yaff anammmm benim ükselik korkum var bakmaya bile korkarım
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2009 #4 Cevap: Balkon nerde, korkacak insan yaa... Amanın cidden de çok korkunç şansen ben çıkmam o balkona.Bir deprem olsa kendini aşağıda bulur insanEmeğine sağlık canım.
Cevap: Balkon nerde, korkacak insan yaa... Amanın cidden de çok korkunç şansen ben çıkmam o balkona.Bir deprem olsa kendini aşağıda bulur insanEmeğine sağlık canım.
Gül Hanım Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2009 #5 Cevap: Balkon nerde, korkacak insan yaa... anam ben kaorkarım balkon sağlam mı acep
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2009 #6 Cevap: Balkon nerde, korkacak insan yaa... 🙂 Ne güzel balkonmuş bi ev yaptırırsam ben de ööle balkon yaprırırım 😀
Cevap: Balkon nerde, korkacak insan yaa... 🙂 Ne güzel balkonmuş bi ev yaptırırsam ben de ööle balkon yaprırırım 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 11 Temmuz 2009 #7 ay yok ya, benim bakmadktan cidden midem kalkti, ve basim döndü.. ben 3üncü katin evin balkonundan bile bakamiom, yükseklik korkusu oldugundan tskler paylasim icin
ay yok ya, benim bakmadktan cidden midem kalkti, ve basim döndü.. ben 3üncü katin evin balkonundan bile bakamiom, yükseklik korkusu oldugundan tskler paylasim icin
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2009 #8 Nereymiş bu mükemmel yerrrr... Ya bayılıyorum böle heycan verici mekanlaraaa... Keşke ülkemizdede böle yerler olsada gitsekk... Kim düşünüp yaptırdıysa cok ii düşünmüşşş... Seyir için mükemmel bir yerrr... Paylaşım için teşekkürler
Nereymiş bu mükemmel yerrrr... Ya bayılıyorum böle heycan verici mekanlaraaa... Keşke ülkemizdede böle yerler olsada gitsekk... Kim düşünüp yaptırdıysa cok ii düşünmüşşş... Seyir için mükemmel bir yerrr... Paylaşım için teşekkürler
DeRiN_NiSa Yeni Üye Üye 1 Ocak 2011 #10 ayyyyyyyy daha şimdiden tüylerim ürperdi korktum vallahi...zamin sağlam mı acaba... 🙂